Rate this post
 • Aan de slag met jezelf!
  Rate this post

  Stress, vermoeidheid en overgewicht zijn inherent aan elkaar. Een hectische maatschappij met hoge verwachtingen op het gebied van werk, gezinsleven, het onderhouden van sociale contacten en uiterlijk er goed uitzien. Maar voornamelijk het slecht voor jezelf zorgen op het gebied van lifestyle, voeding, beweging, ontspanning en negatieve energie versterkt het gevoel van stress, vermoeidheid en overgewicht alleen meer.

  Het gevoel van moeten, presteren, het erbij horen om gewaardeerd te worden, is funest voor mensen die er gevoelig voor zijn. Met als gevolg: innerlijke onrust, emotioneel uit balans, geblokkeerd raken in je doen en laten en een ongezond elevensstijl, zoals onvoldoende beweging, ongezond eten en jezelf isoleren. Is dat herkenbaar?

  Blokkades opruimen
  Er komt een moment dat je met jezelf aan de slag moet. Vanuit dit oogpunt bekeken kan het leerzaam zijn om negatieve energie om te buigen naar positieve energie, om alle blokkades en ballast op te ruimen en te transformeren naar acceptatie en loslaten, met als middel: jouw eigen mogelijkheden en talenten die jou als persoon zo uniek maken! Confronterend, maar met behulp van vitalitetscoaching biedt het je meer inzichten en brengt het je wel verder.

  Een stressvrij leven
  In haar praktijk voor vitaliteitscoaching en massage coacht Lianne Punt haar cliënten naar een stressvrij leven en persoonlijke groei. Lianne inspireert mensen om weer te groeien naar de mens die jij wilt zijn: jezelf als uniek persoon.
  Uit eigen levenservaringen weet Lianne hoe het voelt om niet lekker in je vel te zitten. Stress zorgt voor veel piekeren, waardoor men te veel in het hoofd gaat zitten en lichamelijke klachten krijgt. Uit haar eigen ervaringen en ervaringen van cliënten merkt zij dat mensen niet meer in staat zijn om het eigen lichaam te voelen. Uit het hoofd en terug in je lichaam en gevoel om weer de verbinding met jezelf te kunnen leggen, zijn de eerste stappen om weer dichter bij jezelf te brengen. Met diverse massages en reiki is dat een goed middel. Wanneer er meer ruimte komt in het hoofd, dan pas komt het coachen aan bod.
  Lichaamsgericht werken en coaching versterken elkaar. Geen elke cliënt is hetzelfde: iedereen is uniek en daar past een op maat gemaakte behandeling bij. ‘Wat heb jij nodig om weer te mogen groeien als mens?’ is de vraag die gesteld gaat worden.

  Wat kan vitaliteitscoaching voor jou betekenen?
  – jezelf weer mogen zijn
  – meer innerlijke rust en emotioneel in balans
  – positieve levensvreugde
  – meer energie

  Gratis kennismakingsgesprek
  De eerste stap op zoek naar hulp is een hoge drempel. Daarom biedt praktijk Liaroma een gratis kennismakings­gesprek van ongeveer 30 minuten, waarbij er wordt gekeken naar een wederzijdse klik en uitspreken van elkaars verwachtingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply