Rate this post
 • Aan de slag op het water
  Rate this post

  ‘Al peddelend warmen we ons samen op, waarna we de SUP-boards tussen de lelies leggen en starten met de les. Ik kan me geen mooiere ‘gym’ op aarde voorstellen’ – deelneemster Ilse.

  In het buitenland is het al langer populair, en nu is het ook in Nederland bezig aan een opmars: Stand Up Paddling. Het komt oorspronkelijk uit Hawaï en is een perfecte core-stability-training, maar het is ook goed voor je benen, billen, armen en schouders. De basis van het SUPpen heb je snel onder de knie. Hierdoor kun je relatief snel SUP-tochten maken en is het snel leuk! SUPpen geeft rust, want je bent al snel uit je hoofd en in je lijf.
  Als je een SUP-tocht maakt onder begeleiding van Natalie van Dyna-mix, werk je twee uur lang lekker aan je fitheid op een mooie locatie, zoals de Loosdrechtse Plassen of bij strand Blijburg. Je bepaalt zelf je eigen moeilijkheidsgraad, dus het is leuk en gezellig voor iedereen, van ­beginner tot gevorderde!
  Voor gevorderde SUPpers heeft Natalie ook nog eens twee aparte trainingen bedacht. Bij SUP-pilates doe je pilatesoefeningen op de SUP. In anderhalf uur train je je lenigheid, stabiliteit, souplesse, kracht en coördinatie. Tijdens de core-SUP-training SUPpen de deelnemers eerst een stuk naar een natuurgebied, waar ze vervolgens op de SUP oefeningen doen, puur gericht op de spieren van de core: rug en buik.
  Het SUP-seizoen begint weer! Heb je het nog nooit gedaan en wil je het een keer ervaren? Neem dan contact op met Natalie. Kijk op de website voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply