Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Aandacht voor ieders verhaal
  Rate this post

  Als je kanker krijgt, verandert je wereld en verandert je toekomstbeeld. De ziekte heeft niet alleen invloed op je lichaam, maar ook emotioneel en sociaal zijn de ziekte en de behandeling vaak ingrijpend.

  In Inloophuis Carma kan iedereen die daar behoefte aan heeft terecht voor een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en ontspannende of creatieve activiteiten. Zo bieden de medewerkers ondersteuning aan mensen die zelf kanker hebben (gehad), maar ook aan hun naasten en nabestaanden.

  Zonder afspraak kun je iedere dinsdag, donderdag en vrijdagochtend tussen en 10.00 en 12.00 uur binnenlopen voor een kopje koffie of thee. Er is aandacht voor ieders verhaal aan de grote houten tafel in de huiskamer. Kom je liever voor een activiteit, dan kun je op de website het uitgebreide programma vinden.

  Young Carma
  Speciaal voor kinderen en tieners is er Young Carma. De medewerkers zijn er voor je wanneer je zelf ziek bent, maar ook als je vader, moeder, broer, zus of iemand anders die dichtbij je staat ziek is. Bij Young Carma kun je in contact komen met leeftijdsgenoten die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Je kunt je verhaal delen, maar je bent ook van harte welkom om even niet te praten maar enkel deel te nemen aan de leuke activiteiten die worden georganiseerd!

  Mannengroep
  Eenmaal per maand komt de mannengroep bij elkaar. De mannen drinken samen een ‘bakkie’ en gaan vervolgens – samen met een gastheer of gastvrouw – op pad voor een activiteit buiten de deur. Meestal in de vorm van excursies naar specifieke Westlandse bedrijven en bezienswaardigheden. Er vinden dan vaak mooie gesprekken plaats. 

  Ga ook eens langs en ervaar wat Inloophuis Carma voor jou kan betekenen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply