Rate this post
 • Aangenaam Anna
  Rate this post

  Bij het St. Anna Ziekenhuis en TopSupport kunnen inwoners van Eindhoven en Geldrop en wijde omgeving terecht voor een uitgebreid pakket aan (sport)medische zorg. In elke editie vind je informatie over nieuwe ontwikkelingen en behandelingen, cijfers en feiten.

  Borstzorg Anna
  Borstkanker kan ons allemaal overkomen. Voel je een knobbeltje of verdikking, is je huid of tepel veranderd? Of zegt jouw gevoel dat er iets niet klopt? Trek aan de bel! Maak bij klachten van je borst(en) direct een afspraak bij je huisarts. Wacht niet af tot je een oproep voor het bevolkingsonderzoek borstkanker ontvangt. Je huisarts kan je doorverwijzen naar Borstzorg Anna van het St. Anna Ziekenhuis, waar je binnen een werkdag terecht kunt. Op beide locaties, in Geldrop én in Eindhoven, staat een gespecialiseerd team voor je klaar.

  Snelle diagnose
  Bij Borstzorg Anna weet je snel waar je aan toe bent. Mammachirurg Ingrid van den Hoven: ‘We maken een mammografie en vaak ook een echo. Onze radioloog bespreekt direct met jou de uitslag. Is nader onderzoek nodig, bijvoorbeeld door een punctie, dan doen we dat meestal aansluitend. De volgende dag bespreek ik, of mijn collega, samen met jou de uitslag en het vervolg. Zo weet je binnen één dag waar je aan toe bent.’

  De K van Dieuwke
  1 op de 7 vrouwen overkomt het: borstkanker. Ook Dieuwke krijgt er in december 2020 mee te maken als ze naar haar huisarts gaat met een raar gevoel in haar linkerborst. Al snel wordt ze doorverwezen naar het St. Anna Ziekenhuis voor nader onderzoek en blijkt het foute boel te zijn. In 10 blogs deelt ze haar persoonlijke verhaal. Lees en leef mee met haar verhaal op st-anna.nl.

  Marathon van Eindhoven
  Het kan (en mag) weer doorgaan: de Marathon van Eindhoven op 9 en 10 oktober! Eindelijk weer iets om naar toe te werken en voor te trainen. TopSupport helpt je hier graag bij! TopSupport zorgt ervoor dat jouw laatste weken trainingen goed staan ingedeeld en geeft je snelheid nog net dat laatste zetje zodat je binnen jouw doeltijd kunt finishen. Zo sta je fris en goed voorbereid aan de start en loop je vol vertrouwen naar de eindstreep. Er worden verschillende pakketten begeleiding aangeboden, zowel kortdurend als langdurig, om na de marathon van Eindhoven nog door te trainen.
  Is dit iets voor jou, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via topsupport@st-anna.nl of bel naar 040-2864144.

  Informatieavond ‘De Zwangerschap’ voor aanstaande ouders
  Ben je tussen de 10 en de 20 weken zwanger, schrijf je dan in voor de online informatieavond ‘De Zwangerschap’, speciaal gericht op het 1e en 2e trimester van de zwangerschap. Je hoort alles over wat een zwangerschap lichamelijk en geestelijk met je doet, welke klachten je kunt ervaren en wat je daaraan kunt doen, hoe het traject bij je verloskundige of het ziekenhuis verloopt en waar je op moet letten qua voeding. De online zwangerschapsavonden vinden plaats op woensdag 20 oktober en woensdag 1 december.

  Informatieavond ‘de bevalling’
  Op deze avond krijg je algemene informatie over de bevalling en vertellen we je alles over bevallen in Geboortecentrum Anna. Bovendien kun je een digitaal kijkje nemen in onze gezinssuites en al je vragen stellen aan onze deskundigen. Zo begin je goed voorbereid aan je bevalling. De online informatieavonden over de bevalling vinden plaats op dinsdag 5 oktober en donderdag 11 november.

  Aanmelden kan via www.st-anna.nl/geboortecentrum.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply