Rate this post
 • Aangenaam, dit is… je huid
  Rate this post

  Hoe goed ken jij je huid? Natuurlijk weet je hoe die eruit ziet, maar misschien ben je er niet helemaal bewust van waar bepaalde klachten vandaan komen. Terwijl, als je dat wél weet, kun je de huid ook gerichter behandelen en dus verbeteren.

  Neem bijvoorbeeld huidveroudering. Er zijn verschillende soorten rimpels, fijne lijntjes of ouderdomsvlekken die een uiteenlopende oorsprong hebben. Je huidtype en huidconditie speelt daar een belangrijke rol bij. Maar hoe kom je erachter hoe je huid ervoor staat? Met andere woorden, hoe leer je je huid beter kennen?

  Ieder mens uniek
  De winkelschappen liggen vol met allerlei crèmes, serums en andere smeersels die beloven de huid jonger te houden of te maken. Maar wat voor de een werkt, hoeft niet voor jou te werken. Dat komt omdat ieder mens uniek is, en de huid dus ook.

  Beter leren kennen
  Om erachter te komen hoe jouw huid in elkaar zit en wat het nodig heeft, zou je graag dieper willen kijken. Dat kan aan de hand van een speciale dna-test voor je huid. My Skincaud van Pascaud ontcijfert jouw unieke huidcode, die bestaat uit 720 varianten. Het analyseert vervolgens welke serums, producten en behandelingen je huid nodig heeft (en hoe vaak) om in topconditie te komen en blijven. Je huidtype en -conditie komt in beeld en je krijgt een beter idee van de kenmerken en behoeften van je huid. Skincaud maakt dus als het ware een blauwdruk van je huid.

  Aangeboren huidtype
  We hebben allemaal een aangeboren huidtype, zoals een droge, vette, gecombineerde, gevoelige of normale huid. Wanneer je goed weet hoe jouw huid zich gedraagt, kun je ook beter inschatten hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen om huidveroudering te beperken. We ontkomen misschien niet aan natuurlijke huidveroudering, maar we kunnen er wel voor zorgen dat we onze huid zolang mogelijk gezond houden.

  Weer beste vrienden
  Je kunt de Skincaud-testkit heel makkelijk bestellen en vanuit het gemak van je eigen huis doen. De kit bestaat uit een dna-test die jouw huidkenmerken in beeld brengt en een Serum X. Deze serum is geschikt voor iedere huidsoort, heeft direct een liftend effect en geeft je een mooie gladde huid. De resultaten van huidanalysetest verschijnen vervolgens op je persoonlijke (en volledig anonieme) mobiele app. Je kunt de uitslag drie weken na de test bekijken. Vervolgens licht de huidspecialist jouw huidcode en dna-rapport vervolgens toe in een persoonlijk gesprek. Zodat jij en jouw huid weer beste vrienden kunnen worden!

  Word de mooiste versie van jezelf!
  Huidsalon Goes heeft één duidelijke missie: jou de mooiste versie van jezelf te laten zijn. Huidspecialist Jeanette: ‘Iedereen verdient het om zich mooi te voelen, en lekker in zijn of haar vel te zitten. Mijn collega’s en ik staan voor je klaar om je huid te verbeteren door middel van onze (huidtherapeutische) behandelprogramma’s. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat schoonheid óók van binnenuit komt, kijken we naar het totaalplaatje. We combineren uiterlijke verzorging met gezond leven en een uitgebalanceerd voedingspatroon, eventueel aangevuld met supplementen. Je zult zien dat je huid weer gaat stralen, en jij dus ook!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply