Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Aangenaam kennis te maken!
  Rate this post

  Wil jij jouw kindje al vóór de geboorte graag ontmoeten en een idee krijgen of hij/zij op papa of mama lijkt? Laat dan een ‘pretecho’ maken! Dit zijn geen medische echo’s, maar echo’s in een onstpannen rustige sfeer. 

  Daar waar medische echo’s vaak om metingen gaan, wordt er tijdens deze echo voornamelijk gekeken naar de bewegingen, mimieken en het gezichtje van je kindje.

  Een echo is een veilige methode om je kindje al tijdens de zwangerschap in beeld te brengen. De echo kan zowel in 2D als in 3D.

  Bij een 2D-echo zie je het kindje in de bekende zwart-wit beelden. Je ziet eigenlijk steeds een heel dun plakje, dus een doorsnede van het kindje. De 2D-beelden worden meestal bij medische echo’s gebruikt.

  3D-beelden zijn beelden met kleur en diepte, ­zodat je een realistische indruk krijgt van je ongeboren kindje. Je krijgt al echt een idee hoe je baby eruit zal zien. Lekkere bolle wangen, de neus van mama, en wie weet zien we ook al haartjes.

  Met 4D-echo’s is het mogelijk om bewegende beelden van het kindje in beeld te brengen.

  Het allernieuwste in de 3D- en 4D-echografie is ‘live HQ’: een echo waarbij er een zogenaamde ‘vijfde dimensie’ aan de afbeelding wordt toegevoegd, namelijk lichtinval. Met deze lichtinval kun je schaduwen in je afbeeldingen plaatsen. Hierdoor is het gezichtje nóg realistischer in beeld.

  Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor de geslachtsbepaling vanaf 15 weken.

  Wie weet, tot ziens in mijn praktijk!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply