Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Aangenamer door je zwangerschap heen
  Rate this post

  ‘Ha Kirsten, ik bel je omdat ik je nummer heb gekregen van mijn verloskundige. Ik loop tegen het eind van mijn zwangerschap en zie erg op tegen eventueel inleiden in het ziekenhuis. Zou jij iets kunnen betekenen in het op gang brengen van mijn bevalling?’

  Zo kwam deze moeder bij mij in de praktijk.
  Later mailde ze dat een dag na de behandeling de bevalling op gang is gekomen en ze voorspoedig bevallen is. Hartstikke fijn natuurlijk, ook al kun je niemand garanderen dat je met voetreflex de bevalling kunt opwekken. Na de bevalling kwam de moeder weer bij mij. Ze heeft gemerkt wat voetreflex voor haar kan doen en heeft
  mij gevraagd om haar nu ook weer te helpen.
  Het lichaam moet hard werken tijdens de zwangerschap, maar ook daarna. Soms gaat dit gepaard met klachten zoals misselijkheid, maagzuur, vermoeidheid, bekkenklachten, oedeem, obstipatie, blaasontsteking enzovoort. ­Zwangerschapsreflexologie geeft verlichting hierbij en het helpt je gezondheid te optimaliseren. Voetreflexologie werkt ondersteunend, ­zowel in de periode van de zwangerschapswens als tijdens je zwangerschap en na de bevalling. Het zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert daardoor het vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen en om zo voldoende energiek te zijn om de zwangerschap goed te doorstaan of die drukke eerste maanden goed door te komen.
  Daarnaast kan reflexologie helpen bij problemen rondom de borstvoeding, hormonale klachten of andere ongemakken in de periode na de bevalling. En het werkt ontspannend,
  en dat komt het herstel enorm ten goede.
  Loop jij rond met vragen of klachten rondom
  je zwangerschap? Wellicht kan ik iets voor
  je betekenen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply