Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Aanraken tegen stress
  Rate this post

  Aanraking is een basisbehoefte van ieder mens: het doet spanning ontladen. Aanraken op de unieke manier zoals Rebalancing dat doet, geeft méér dan alleen een diepgaande ontspanning.

  Rebalancing maakt je bewust van jouw patronen, waardoor er ook blijvend verbetering kan optreden. De basis van Rebalancing is een liefdevolle en meditatieve werkwijze. Het werkt met massagetechnieken van verschillende richtingen en daarnaast met zelfonderzoek, bewustwording en mindfulness.
  Rebalancing gaat uit van de eenheid van lichaam en geest. Als stress niet kan ontladen, wordt het in het lichaam vastgezet. Het gevolg is een overprikkeld systeem en een fysiek gevoel van spanning of andere lichamelijke en psychische klachten. De diepere oorzaak kan van alles zijn, bijvoorbeeld angst, trauma of hooggevoeligheid – en vaak heeft het zijn wortels in de vroege jeugd. Rebalancing leert je jezelf te openen voor gevoelens en kwaliteiten die lang verborgen waren. Het leert je je lichaam terug te vinden als steun en niet als last. Je leert dichter bij jezelf te komen.
  Op mijn website heb ik meer uitgelegd. En kom eens langs of bel voor meer informatie of een (vrijblijvend en gratis) kennismakingsgesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply