Rate this post
 • Aanval op de kilo’s
  Rate this post

  Even niet hoeven letten op wat je eet en drinkt is het grote voordeel van de vakantie. Het nadeel is dat je de kilo’s die je aangekomen bent er ook weer af wilt hebben, want we willen natuurlijk goed voor de dag komen. Dan begint de lastige klus van het afvallen!

  Gelukkig waren er in Noorwegen een aantal slimme koppen die de Bailine methode hebben bedacht. Deze methode heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld en wordt tegenwoordig ingezet bij figuurcorrectie, gewichtscontrole en pijnbestrijding. De methode is even simpel als effectief en speciaal voor vrouwen. Het traject begint met gratis, vrijblijvende proef­behandeling waarbij jouw doelen en gewenste resultaten worden besproken. Hierbij wordt ook een figuuranalyse gedaan. Hierdoor zijn de behandelingen precies voor jou op maat gemaakt. Tijdens de behandeling worden er speciale pads op je lichaam geplaatst, waarna de simulator wordt aangezet. Deze simu­lator stuurt elektronische impulsen via een geautomatiseerd programma. De impulsen stimuleren de gerichte gebieden en zorgen ervoor dat de spieren samentrekken en ontspannen. Een behandeling van een half uur staat gelijk aan 2 uur intensieve fitness. Net als bij het sporten wordt de intensiteit langzaam opgebouwd.
  De persoonlijke ondersteuning van Bailine is meer dan voedingsadvies. Tijdens het hele traject krijg je van ons alle ondersteuning en aanmoediging die je nodig hebt. We laten je meer ontdekken over verschillende voedingssoorten en helpen je bij het vinden van een manier van eten die past bij jouw huidige levensstijl.

  Wanneer je nieuwsgierig bent geworden en wilt weten of dit iets voor je is, bel dan met ons en dan helpen we je graag bij jouw aanval op de kilo’s!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply