fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Accentueer je schoonheid

  Moeder natuur is niet bij iedereen even gul geweest bij het uitdelen van perfecte schoonheid. Daarom kan het zijn dat je niet helemaal tevreden bent over je uiterlijk. Je wenkbrauwen zijn onregelmatig en je zou ook graag wat vollere lippen willen hebben. En dan die eerste lijntjes en rimpeltjes in je gezicht die steeds duidelijker zichtbaar worden: daar erger je je ook mateloos aan. Blijf je er niet langer aan storen, maar laat er iets aan doen!

  Permanente make-up: een nieuwe kwaliteit van leven
  Tijdwinst bij het ochtendritueel en er altijd verzorgd uitzien: dát is wat permanente make-up (PMU) je biedt. Daarnaast is het ook een uitkomst wanneer je contactlenzen of een bril draagt, niet (meer) zo’n vaste hand hebt of allergisch bent voor make-up. Alle reden dus om voor het gemak te kiezen. Zelfs na een saunabezoek of fietstocht door de regen zit je make-up nog perfect.

  Wenkbrauwen
  Wellicht heb je in het verleden te intensief geëpileerd of heb je van nature gewoon niet een mooie, volle wenkbrauw. Dat doet iets met je gezicht, want wenkbrauwen zorgen immers voor expressie. Met PMU zien jouw wenkbrauwen er altijd perfect uit. Er zijn verschillende technieken waarop de pigmenten kunnen worden aangebracht. Met de hairstroketechniek worden nauwelijks van echt te onderscheiden haartjes gepigmenteerd. Je kunt ook kiezen voor de shadowtechniek, die een meer poederig effect geeft en meer lijkt op hoe je je wenkbrauw zelf inkleurt met een wenkbrauwpotlood of poeder. De shadowtechniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

  Eyeliner
  Teken jij altijd een lijntje op het ooglid boven of onder je oog? Dan weet je beslist wat er gebeurt na een flinke huilbui of een middagje zwemmen: de nauwkeurig aangebrachte lijntjes laten lelijke strepen achter op je wangen. En ook als dat soort dingen niet gebeuren, is je eyeliner aan het eind van de dag niet mooi strak meer. Met een permanente eyeliner maak je definitief een eind aan dergelijke ongemakken. Er zijn verschillende soorten eyeliners. Ze kunnen zelfs tussen de wimperhaartjes in worden gezet.

  Lippen
  Bij het stijgen van de jaren worden je lippen vaak bleker van kleur. Doordat ze hun volheid verliezen, worden ze smaller én de contouren vervagen waardoor je liplijn onregelmatiger kan worden. Met een permanenten lipliner worden de contouren weer mooi strak gemaakt. Door de kleur zo dicht mogelijk bij die van je eigen lippen te houden, oogt het heel natuurlijk. Een stapje verder is de lipliner met schaduw, waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht, waarna vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd: subtiel en natuurlijk. Wanneer je lippen weinig kleur hebben, kun je ook voor full lips kiezen, waarbij de lippen ook helemaal worden ingekleurd.

  Lippen om te zoenen
  Een mond met mooie, volle lippen is een aantrekkelijke blikvanger in je gezicht. Wanneer je die van nature niet hebt, zijn er mogelijkheden om je lippen te laten opvullen. Dat kan uiteraard door middel van prikjes in je lip, waarbij een filler wordt geïnjecteerd, maar tegenwoordig is er ook een nieuwe manier waar geen naald aan te pas komt. Met een speciaal apparaatje, de Hyaluron Pen, wordt hyaluronzuur onder hoge druk onder de huid geperst of gesproeid. Dat gebeurt snel en makkelijk en is vrijwel pijnloos. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die grote hoeveelheden vocht aan zich kan binden. Naarmate je ouder wordt, maakt je lichaam steeds minder van het stofje aan, waardoor je huid slapper wordt en aan volume verliest.
  Niet alleen je lippen kunnen met de Hyaluron Pen behandeld worden, maar ook mondhoeken, marionettenlijnen, neuslippenplooien en wanglijnen.

  Een verjongende oppepper voor je huid
  Bij Feryal Beauty ben je niet alleen aan het juiste adres voor PMU, microblading, een behandeling met de Hyaluron Pen of een algemene schoonheidsbehandeling, maar ook voor een behandeling op het gebied van anti-aging. Microneedling is daar een goed voorbeeld van. Microneedling is een techniek die je huid activeert om collageen en elastine aan te maken, zodat je huid weer steviger en elastischer wordt. Met een speciale pen wordt je huid op een vooraf bepaalde diepte met heel fijne naaldjes geperforeerd. Dat klinkt enger dan het is, want je voelt er niet veel van en er ontstaan ook geen littekens. Er kunnen op deze manier zelfs hulpstoffen je huid ingesluisd worden, voor een nog beter herstel. Je huid ondergaat als het ware een verjongingskuur, wordt steviger en veerkrachtiger en krijgt een mooiere uitstraling. Rimpels en lijntjes verminderen of verdwijnen.
  Microneedling geeft ook heel mooie resultaten bij (acne)littekens en striae.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply