Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Acne? Jij niet!
  Rate this post

  Acne is een vervelende en veel voorkomende huid­aandoening die je leven behoorlijk kan beïnvloeden. Hoewel veel mensen denken dat acne een typische puberaandoening is, komt acne ook vaak voor bij volwassenen. De grote vraag is nu: hoe kom je ervan af?

  Als je hormoonhuishouding verandert, wordt de huid dikker en vermeerdert de talgklierproductie. De leefomgeving voor bacteriën op de huid wordt aantrekkelijker en daardoor ontstaat acne. Als je acne effectief te lijf wilt gaan, is het verstandig om samen te werken met een huidtherapeut. Zij kan jouw huid analyseren en gericht behandelen en jou bovendien adviseren over een passende thuisbehandeling. Met acnetherapie behandelt de huidtherapeut alle vormen van acne en acnelittekens.

  Dagelijks onderhoud
  Als je bij Beauty Planet komt, krijg je eerst een uitgebreid intakegesprek waarin huidtherapeut Kim Haakman jouw huidprobleem analyseert. Op basis hiervan stelt zij een behandelplan op. Kim: ‘Als basisregel stel ik altijd dat de klant ook thuis start met huidverzorging met pHformula. Alleen op deze manier kunnen we de acne effectief aanpakken. Het is net als met tanden poetsen. Als je dat niet dagelijks thuis doet en alleen vertrouwt op de tweejaarlijkse controle van de tandarts, dan gaat je gebit snel achteruit. Door je huid thuis dagelijks te verzorgen en dat te combineren met behandelingen bij de huidtherapeut krijg je de acne onder controle.’

  pHformula
  De huidtherapeut past verschillende methoden toe om jouw acne te behandelen. Eén daarvan is met de behandelingen en producten van pHformula, waarmee de acne snel onder controle te krijgen is. Het vermindert de littekens van acne, talgophopingen en puistjes en de huid wordt zichtbaar egaler. De resurfacing peelings verminderen het risico op acne-littekens en revitaliseren de huid.

  Microneedling
  De Dermapen is de nieuwste techniek van microneedling. Het is een behandeling waarbij met fijne naaldjes kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Dit heeft als doel, dat de huid zich van binnenuit op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de huid in de diepte te activeren komen er groei en helende factoren vrij die onder andere collageen aanmaak stimuleren. Hierdoor kunnen acne­littekens worden verminderd.

  Wat is acne?

  Acne is een aandoening van de talgklieren in de huid waardoor mee-eters en puistjes ontstaan. Acne komt vooral voor waar veel talgkliertjes zitten, zoals op het gezicht, hals, borst, bovenrug en bovenarmen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply