Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Acne? Weg ermee!
  Rate this post

  Stress, hormonale disbalans en verkeerd eten, het zijn allemaal veroorzakers van acne. Je maakt je huid te grondig schoon of je gebruikt te veel / de verkeerde producten. Het uitknijpen van pukkels is iets wat misschien onweerstaanbaar is, maar het slechtste wat je kunt doen, want met een beetje pech krijg je er ontstekingen bij door de bacteriën die op jouw vingers zitten. Je wordt er moedeloos van, want niets helpt.

  Wat kun je doen? Wees kritisch, let op wat je eet en pas op dat je geen allergieën hebt. Maar het allerbelangrijkste is dat je de juiste producten gebruikt en de juiste behandeling krijgt, afgestemd op jouw huid. Dat er mensen naar kijken die er verstand van hebben en tijd maken voor jou. Zo voel jij je weer zelfverzekerd en blij en zijn sociale activiteiten niet langer confronterend. Je staat ’s ochtend op met een goed gevoel en dat neem jij de hele dag met je mee!

  Behandelmogelijkheden
  Denk bij de behandelmogelijkheden onder andere aan het reinigen van talgkliertjes en ontstekingen, krachtige peelings die je huid sneller doen genezen en zorgen voor minder littekens, het in balans brengen van je hormonen door voeding, het verminderen van stress en handige lifestyle-tips. Veel huidproblemen zijn een darmprobleem. Daar wordt bij instituut Essence veel aandacht aan besteed, en het is vaak de basis van elke behandeling. Om dieper na te gaan wat de oorzaak van acne is, doen we met bioresonantietherapie een ‘health check’. Die combineren we met behandelingen van buiten op de huid. Op deze manier zijn onze behandelingen zeer succesvol!

  Afgestemd op jouw huid
  Instituut Essence is een expert op het gebied van acne. Het instituut biedt dé behandeling voor jouw huid. Diverse technieken en specialisaties zorgen voor een effectief behandelplan. De huidspecialisten kijken naar de oorzaak achter acne.Welke voeding je eet en welke gewoontes je hebt. Acne kent vele vormen. Voorafgaand aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld en producten geadviseerd om de huid thuis optimaal te kunnen verzorgen, zodat jullie als team kunnen samenwerken.

  Uniek in Nederland
  Het bijzondere aan het concept van Instituut Essence is dat de medewerkers een combinatie aanbieden van enerzijds een behandeling door natuurgeneeskundig therapeuten (die met bioresonantietherapie van binnenuit naar de oorzaak kijken) en behandeling door huid­specialistes die van buitenaf effectief kunnen behandelen. Dit is uniek in Nederland! Met de juiste huidverbeteringsproducten van DermaQuest ondersteunen zij de behandeling optimaal. Dit merk is vrij van minerale vetten, parfum, kleurstoffen en zelfs zonder parabenen. Ook de Dermaluxlamp kan ingezet worden. Dit is ideaal voor collageenopbouw in de huid. De verschillende LED-kleuren werken ondersteunend bij de behandeling. Mensen hebben vaak al van alles geprobeerd en komen dan uiteindelijk bij Instituut Essence terecht. Onze huidspecialisten helpen jou van je acne af! Bel snel voor een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply