Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Acne? Weg ermee!
  Rate this post

  Stress, een hormonale disbalans en verkeerd eten zijn allemaal veroorzakers van acne. Je maakt je huid te grondig schoon of je gebruikt te veel of de verkeerde producten. Het uitknijpen van pukkels is iets wat misschien onweerstaanbaar is, maar is toch het slechtste wat je kunt doen. Want met een beetje pech krijg je er ontstekingen bij door de bacteriën die op jouw vingers zitten. Je wordt er moedeloos van, want niets helpt.

  Wat kun je doen? Wees kritisch, let op wat je eet en pas op dat je geen allergieën hebt. Maar het allerbelangrijkste is dat je een behandeling krijgt die is afgestemd op jouw huid. Je moet ernaar laten kijken door mensen die er verstand van hebben en tijd maken voor jou. Zo voel jij je weer zelfverzekerd en blij en zijn sociale activiteiten niet langer confronterend. Je staat ’s ochtends op met een goed gevoel en dat neem jij de hele dag met je mee!

  Behandeling
  Voor de aanpak van acne wordt je huid bij Schoonheidssalon Joke eerst grondig gereinigd. Vervolgens krijg je een stoombehandeling met behulp van de Vapazone en een peeling. Daarna worden de comedonen en pustels verwijderd en wordt de behandeling afgesloten met een nareiniging en een masker.
  Schoonheidssalon Joke in Mantgum werkt voor de acnebehandeling met hoogwaardige producten van Alexandre Fabelle, een Frans-Nederlands merk voor huid- en lichaamsverzorging.

  Een huidspecialist behandelt meestal op verwijzing van een huisarts of specialist, maar het is ook mogelijk om zelf een afspraak te maken. Voor een (gedeeltelijke) vergoeding via je ziektekostenverzekering heb je meestal wél een verwijzing nodig.

  Alles voor jouw huid
  Schoonheidssalon Joke is een praktijk voor huidverzorging. Je kunt er terecht voor de reiniging en verzorging van je huid, voor de behandeling van huidaandoeningen en voor de make-up die jou laat stralen op een bruiloft, jubileum of andere gelegenheid. De salon biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en is geregistreerd bij de brancheorganisatie ANBOS.
  Schoonheidssalon Joke is gevestigd in het winkelcentrum van Mantgum, met gratis parkeergelegenheid. Met de auto ben je er vanaf Leeuwarden of Sneek in 10 minuten en vanaf Heerenveen in 15 minuten. De salon is ook prima bereikbaar met de treinverbinding Leeuwarden – Sneek – Stavoren. Vanaf station Mantgum loop je er zó naartoe.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply