Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Acne? Weg ermee!

  Stress, een hormonale disbalans en verkeerd eten: ze kunnen allemaal acne veroorzaken. Je maakt je huid te grondig schoon of je gebruikt te veel of de verkeerde producten. Het uitknijpen van pukkels is iets wat misschien onweerstaanbaar is, maar is toch het slechtste wat je kunt doen. Want met een beetje pech krijg je er ontstekingen bij door de bacteriën die op jouw vingers zitten. Je wordt er moedeloos van, want niets helpt.

  Acne is een aandoening van het haartalgkliercomplex. Talgklieren monden uit in een haarzakje, en wanneer de talgklieruitgang verstopt raakt, ontstaat acne.
  Wat kun je doen? Wees kritisch, let op wat je eet en pas op dat je geen allergieën hebt. Maar het allerbelangrijkste is dat je een behandeling krijgt die is afgestemd op jouw huid. Je moet ernaar laten kijken door iemand die er verstand van heeft en tijd maakt voor jou. Zo voel jij je weer zelfverzekerd en blij en zijn sociale activiteiten niet langer confronterend. Je staat ’s ochtends op met een goed gevoel en dat neem jij de hele dag met je mee!

  Behandeling
  Acne is goed te behandelen, maar er is wel een intensieve aanpak nodig. Omdat er verschillende soorten acne zijn, is er ook geen standaardaanpak. Skinfactor werkt met verschillende peelingvloeistoffen (dieptepeeling), kruidenpeelings en microdermabrasie. Tijdens een intake wordt een persoonlijk advies samengesteld. Ook voor littekentjes na acne heeft de huidtherapeut verschillende behandelopties.

  Vergoeding
  Acnebehandelingen en acnelittekenbehandelingen in het gezicht kunnen vergoed worden vanuit je aanvullende zorgkostenverzekering. Eigenares Hester van de Roer van Skinfactor is gecertificeerd acnespecialist, is geregistreerd bij de brancheorganisatie ANBOS en heeft een AGB-code. Om een vergoeding te kunnen krijgen, heb je een doorverwijzing van je huisarts of dermatoloog nodig.

  Gespecialiseerd in huidverbetering
  Skinfactor is een medisch-cosmetische praktijk, gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen op het gebied van acne, (acne)littekens, anti-aging, rosacea, pigmentvlekken (hyperpigmentatie), en de extreem gevoelige huid. Omdat iedere huid anders is, is geen behandeltraject hetzelfde.
  Skinfactor is gevestigd in fitnesscentrum Sport-Natural bij de eindhalte van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam-Noord.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply