Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Acne? Weg ermee!

  Van alle huidproblemen is acne (ook wel ‘jeugdpuistjes’ genoemd) een van de meest voorkomende. Veel jongeren, maar ook volwassenen, hebben er last van. Vooral in de puberteit is het hebben van acne een aanslag op het zelfvertrouwen van jongeren. In die periode zijn er al genoeg onzekerheden, en acne kun je er op dat moment helemaal niet bij hebben. Met de juiste behandeling en huidverzorging kan resultaat geboekt worden. De acne zal verminderen en controleerbaar worden.

  Acne is een aandoening van het haartalgkliercomplex. Talgklieren monden uit in een haarzakje, en wanneer de talgklieruitgang verstopt raakt, ontstaat acne.
  De huidtherapeuten bij Apollo Huid- en Laserkliniek behandelen zowel lichte als ernstige acne. Daarnaast geven ze adviezen waarmee je zelf de acne kunt aanpakken.

  Behandeling
  De behandeling van acne heeft tijd nodig voordat resultaten zichtbaar zijn. Dit is per individu verschillend. Samen met de huidtherapeut wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld en aan de hand daarvan wordt een schatting van het aantal behandelingen gemaakt. Tijdens de gehele behandelperiode zijn tussentijdse evaluaties en eventuele aanpassingen mogelijk. Ook wordt rekening gehouden met eventuele medicatie.

  Medische acnebehandeling
  Bij Apollo Huid- en Laserkliniek wordt de nieuwste methode die er op de markt is gebruikt bij de behandeling van acne, namelijk Sebacia. Bij deze methode, die wetenschappelijk bewezen is door artsen, masseert de huidtherapeut een middel met gouden microparticles op de huid, waarna de huid behandeld wordt met de Nd:YAG laser. Hierdoor worden de talgklieren verwarmd en vernauwen ze zich, waardoor er geen ontstekingen meer kunnen ontstaan.
  De methode werkt eenvoudig, er is geen verdoving nodig en er is geen ‘downtime’. Je kunt na een sessie dus meteen je dagelijkse bezigheden weer oppakken.
  De behandeling wordt uitgevoerd in drie sessies die één week na elkaar plaatsvinden. De eerste resultaten zijn al na drie maanden zichtbaar, en na een jaar is de acne met 90% afgenomen.
  Sebacia wordt al wereldwijd toegepast door dermatologen en is nu ook beschikbaar in Nederland.

  Voorlichting en advies
  Een acnebehandeling door een huidtherapeut is niet compleet zonder adviezen en voorlichting rond deze huidaandoening. Voor een effectieve behandeling is het van belang dat er tussen de behandelingen ook goed wordt omgegaan met de huid. De adviezen zijn individueel afgestemd, zullen bij de intake van start gaan en doorgaan gedurende de gehele behandelperiode.

  Natuurlijk resultaat
  Deze behandeling wordt ook wel vergeleken met het medicijn Roaccutane. Dat is op dit moment het best werkende medicijn tegen acne, maar dit medicijn heeft veel nadelige gevolgen voor je organen en de bijwerkingen zijn niet prettig. Daarom is Apollo blij met de Sebacia-behandeling!

  In één dag weer stralen
  Bij Apollo Tandheelkunde en Apollo Huid- en Laserkliniek ben je op de goede plek voor álles op het gebied van medische huidbehandelingen en dermatologie noemen en zowel algemene als cosmetische tandheelkunde. Hierbij focust Apollo Tandheelkunde zich zorgvuldig op angstige patiënten en kinderen in Rotterdam en omgeving. Özge Abkhezr van Apollo: ‘Uit het hele land en soms zelfs uit het buitenland komen mensen naar ons toe. Voor alles kunnen ze bij ons terecht: van acnebehandelingen en pigmentvlekken tot rimpels en ongewenst haar. Wij vinden uiterlijke verzorging net zo belangrijk als zij dat vinden. Ons team bestaat uit deskundige cosmetisch artsen, huidtherapeuten, tandartsen, mondhygiënistes en andere specialisten. Met alle liefde helpen we je en geven we je advies over de behandelingen in een vrijblijvend intakegesprek.’

  Tips voor thuis
  – Reinig je huid elke ochtend en avond. Een goede reiniger bevat zuren die vuil, vettigheid en ongewenste bacteriën verwijderen en de poriën grondig schoonmaken. Als je make-up gebruikt, dan is het het beste om een dubbele reiniging toe te passen. Voor advies kun je contact opnemen op de chat van de webshop www.apollobeautyshop.nl.
  – Bij acne en een vette huid is het belangrijk om de dode huidcellenlaag mooi dun te houden. Hiermee voorkom je mee-eters. Gebruik thuis een effectieve peeling of een crème met zuren als amandelzuur en salicylzuur die overtollige dode huidcellen verwijderen, talg oplossen en ontstekingen remmen.
  – Bij behandelingen tegen acne maakt je huid versneld jonge, gezonde huidcellen aan die extra gevoelig zijn voor UV-straling. Daarom is het belangrijk om jouw huid consequent te beschermen met een zonnebrandcrème. Wanneer je graag foundation wilt gebruiken, is het verstandig om minerale make-up te gebruiken.

  Webshop
  In de webshop www.apollobeautyshop.nl kun je terecht voor producten van de beste merken op het gebied van huidverzorgingsproducten en cosmeceuticals: Dermalogica, Dermaceutic, IMAGE Skincare, Mesoestetic, La Roche-Posay en Lycogel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply