Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Acne? Zó kom je ervanaf!
  Rate this post

  Jammer genoeg blijven die pukkeltjes, puistjes en ontstekingen niet beperkt tot de tienerjaren. Als je acne hebt, kan dat je gevoel van zelfvertrouwen behoorlijk sterk beïnvloeden. Daarnaast is het zo dat die lagen foundation en concealer je poriën verstoppen, waardoor je alleen maar meer kans hebt op nog meer puistjes en ontstekingen. Ook de agressieve middelen uit de drogist werken vaak averechts. Wat nu?

  Acne wordt veroorzaakt door drie factoren, te weten overmatige talgproductie, vuil dat de poriën verstopt en woekering van bacteriën. De nieuwste techniek om acne mee te behandelen is van het merk Sebacia. In het gelaat wordt een oplossing van gouden microdeeltjes gemasseerd met behulp van een massageapparaat. Direct daarna wordt een laserbehandeling uitgevoerd die de gouddeeltjes opwarmt. Hierdoor krimpen de poriën en klieren die door acne vergroot zijn, wat uiteindelijk resulteert in een vermindering van talgproductie. Zowel de huidtherapeuten als de patiënten zijn erg enthousiast over de resultaten.

  Chemische peelings
  Naast deze innovatieve lasertherapie zijn er voor acne natuurlijk nog andere oplossingen beschikbaar, zoals behandelingen met fruitzuur, salicylzuur en melkzuur, of een combinatie hiervan. Deze chemische peelingen zijn niet alleen geschikt voor acne, maar ook voor lichte pigmentvlekjes en kleine rimpels of rosacea. Je kunt je huid echt verbeteren met een peeling. Deze producten bevatten ingrediënten met een exfoliërende werking. Dat wil zeggen dat ze de bovenste huidlaag met dode huidcellen verwijderen. Het gevolg hiervan is dat je huid hierna veel beter de werkzame stoffen van je huidproducten opneemt.

  Nú is de tijd
  Wanneer je een van de hierboven genoemde behandelingen overweegt, is dit ook de beste periode van het jaar om een peeling te ondergaan, want de zonkracht is minder sterk en je loopt zo het minste risico op het ontstaan van pigmentvlekken.

  Diverse soorten lasers
  Trees Oord van OORD Huidtherapeuten: ‘Als huidtherapeut behoor ik tot een beroepsgroep die al jaren werkt met diverse soorten lasers. Door de 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht hebben wij een paramedische achtergrond. Door onze grote kennis van de huid en huidafwijkingen kunnen wij goed en veilig met laserapparatuur behandelen. Dit is ook de reden dat de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft besloten dat alleen dermatologen en huidtherapeuten bevoegd zijn om lasers te bedienen voor bijvoorbeeld ontharen, couperose, pigment en littekens. Met onze innovatieve apparatuur, zoals onze Alexandrite laser, bereiken we heel mooie resultaten voor permanente ontharing, en deze laser wordt ook ingezet om het veel voorkomende huidprobleem acne te verminderen.
  Mocht je vragen hebben, mail me dan of maak een intakeafspraak voor een huidanalyse voor € 30; dan weet je waar je staat.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply