Rate this post
 • Actief werken aan jouw herstel
  Rate this post

  Dagelijks krijg je continu te maken met indrukken en prikkels die je moet verwerken. Je geest wil al deze informatie verwerken en je lichaam wil de afgewerkte energie afvoeren. Als deze ‘prullenbak’ niet op tijd geleegd wordt, dan stroomt hij over en ontstaat er overbelasting.

  Om goed te kunnen functioneren, zouden alle lichaamsgebieden voldoende aandacht moeten krijgen. Gezonde voeding, evenwichtige prikkeloverdracht, goede spijsvertering, hormoonhuishouding en drainage met een flinke dosis eigenwaarde, liefde en geluk. Aan de laatste aspecten draag ik graag bij door massage, Ayurveda of voetreflexologie. Het hele lichaam weerspiegelt zich op de voeten. Met voetreflexologie worden via de voeten blokkades opgeheven, waardoor het lichaam het zelf­genezend vermogen beter kan aanspreken. Met voetreflexologie kunnen veel klachten worden behandeld, waaronder stress, slapeloosheid, burn-out, astma, ADHD, hormonale klachten en artrose. Bij 80% van de clienten is de klacht na 4 keer met gemiddeld 60% verlicht. Afvalstoffen worden goed afgevoerd door middel van transpiratie en urine, maar met name via de voetzones.

  Voor iedere klacht een behandeling
  Ik behandel cliënten (zowel volwassenen als kinderen) met allerlei verschillende klachten. Afhankelijk van de aard en de ernst van de klacht, pas ik verschillende behandelingen toe. Bij astma is dat vaak een orgaanbehandeling van de longen. Bij een blessure pas ik een oppervlakkinge klachtbehandeling toe. Ik behandel geregeld vrouwen die last hebben van klachten door een hormonale disbalans, zoals stemmingsklachten, huidproblemen, onregelmatige cyclus of vruchtbaarheidsproblemen. Ook kan de overgang extra zwaar zijn door nare klachten, zoals opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Door via de voeten de hormoonbalans te herstellen, verminderen jouw klachten. Ik ben de behandelaar en ondersteun jou tijdens het hele proces, maar zelf ga je ook actief aan de slag om de klachten te verhelpen. Tijdens en na een behandeling geeft jouw lichaam aan wat het nodig heeft en daar speel jij op in.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply