Rate this post
 • Acupunctuur helpt!
  Rate this post

  Uit onderzoek is gebleken dat acupunctuur kan helpen om de kans op een zwangerschap te vergroten en vele chronische en acute vrouwenklachten, zoals zwangerschaps- en overgangsklachten, kunnen verhelpen. Acupunctuur is een meer dan 2500 jaar behandelmethode in de Traditionele Chinese Geneeskunst voor vele chronische en acute aandoeningen.

  Voor een groot aantal mensen is het krijgen van een kind helaas niet vanzelfsprekend. Met behulp van acupunctuur en Chinese geneeskunde begeleiden we vele echtparen die met een kinderwens in onze praktijk komen.
  In de Chinese geneeskunde speelt een vrije doorgang van energie in het hele systeem een belangrijke rol, zowel fysiek, in het bekkengebied, als emotioneel. Er wordt van uitgegaan dat de onvruchtbaarheid wordt veroorzaakt door een verminderde energiedoorstroming van de lever en de nieren. Als je een lage nierenergie hebt, heb je vaak klachten als lage rugpijn, kou en een verminderde vruchtbaarheid. Acupunctuur kan ervoor zorgen dat de energie verhoogd wordt en je gemakkelijker zwanger wordt.
  Met behulp van acupunctuur verbeteren we de cyclus, stimuleren we de doorbloeding van het baarmoederslijmvlies en versterken we de energie van de betrokken gynaecologische organen.
  Acupunctuur kan ook de stress verminderen. Als dit allemaal beter gaat, zou dit de kans op zwangerschap kunnen vergroten.
  Een acupunctuurbehandeling in combinatie met een IVF-behandeling heeft ook vele voordelen: het is veilig, natuurlijk en heeft geen bijwerkingen.
  Acupunctuur is een effectief en veilig alternatief aanvulling voor de reguliere geneeskunde. Andere gezondheidsklachten, zoals allergieën, neusbijholteontsteking (sinusitis), hooikoorts, chronische hoofdpijn, migraine en verschil­lende soorten pijn, kunnen ook met acu­punctuur verminderen.
  Als je een aanvullende ziektekostenverzekering hebt, vergoeden de meeste ziektekostenverzekeraars de behandelingen. Verwijzing door een arts is niet nodig. Het wettelijk eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering. Een afspraak bij ons heeft hier dus geen invloed op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply