Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Acupunctuur speciaal voor kinderen
  4/4 - (1 stemmen)

  Heeft je kind last van bijvoorbeeld chronische
  verkoudheid, eczeem, oorontsteking, bronchitis, astma of moeilijk in slaap vallen? Er is wat aan te doen! Acupuncturist Mhiera den Blanken kan veel klachten succesvol aanpakken met behulp van Shonishin,
  een vorm van acupunctuur zonder naalden speciaal voor kinderen.

  In ons lichaam bevinden zich energiebanen waarlangs energieën lopen. Deze energieën lopen voortdurend in elkaar over, maar kunnen ook uit balans raken. Deze energiebanen noemen we ‘meridianen’. Alle meridianen vormen een netwerk, waarop de acupunctuurpunten liggen. Elk van die punten staat in contact met een orgaan of met een bepaalde functie. Bij ziekte kan de acupuncturist met behulp van naalden bepaalde energieën afremmen of juist stimuleren.

  Shonishin
  Baby’s en kinderen kunnen doeltreffend behandeld worden met Shonishin, een Japanse vorm van acupunctuur waarbij er in eerste instantie geen naalden gebruikt worden, maar waarbij de behandelaar op de huid tikt met behulp van een stompe ‘naald’. Daardoor worden de meridianen gestimuleerd. Daarnaast kan het kind pleisters krijgen met kleine drukballetjes. Die worden dan op de acupunctuurpunten geplakt. Bij wat oudere kinderen kunnen enkele heel dunne naaldjes worden ingezet.

  Effectief en pijnloos
  Shonishin werkt snel en effectief, en is helemaal pijnloos.
  Er zijn vaak maar enkele behandelingen nodig om een klacht succesvol mee aan te pakken. Shonishin kan prima ingezet worden naast reguliere westerse geneeswijzen en is geen vervanging daarvan.

  Vergoeding
  Acupunctuur Den Blanken is aangesloten bij de Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten. Het lidmaatschap
  van deze vereniging betekent een kwaliteitskeurmerk,
  en betekent dat je een deel van de kosten van een behandeling kunt declareren bij je zorgverzekering als je ­aanvullend verzekerd bent voor complementaire / aanvullende geneeswijzen. Je kunt dit nagaan in de polisvoorwaarden van je aanvullende zorgverzekering.

  Kijk voor meer informatie op de website:
  www.acupunctuur-denblanken.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply