Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Acute of chronische klacht?
  Rate this post

  In twee mooie, sfeervolle, 200 jaar oude panden aan de Langestraat 83 & 85 te ’s-Gravenzande is al 33 jaar Fysiotherapie Zande gevestigd.

  De mix van ervaring, opleidingen, bijscholingen en cursussen staan er borg voor dat er bij FysioZande een ongekend aantal specialismen onder één dak verzameld is. Er is zowel Fysiotherapie als Manuele therapie, Mensendieck Oefentherapie, medische training en FysioSport. Hierdoor is er altijd een specialist voorhanden voor jouw zorgvraag. Van valpreventie tot bekkenklachten, van artrose tot COPD, van Parkinson tot lage rugklachten, van begeleiding na een nieuwe knie tot aan zenuwpijnen, voor sportblessures én voor overbelastingsklachten, voor acute én chronische klachten. Én Fysio Zande werkt zonder wachtlijsten!

  Revalidatie na hartklachten
  Bij Fysio Zande ben je ook aan het juiste adres voor revalidatie na hartklachten. Er bestaat een duidelijke groei van het aantal patiënten met de specifieke diagnose ‘hartfalen’. Wegens de duidelijke toename van het aantal mensen met hartfalen is er voor revalidatie de verplaatsing van deze zorg naar de ‘eerste lijn’, namelijk je gespecialiseerde fysiotherapeut in plaats van het ziekenhuis.
  Vanwege de grotere kans op complicaties is een gedegen basiskennis van de cardiologie en de trainingsleer een vereiste voordat men met deze patiëntengroep aan de slag gaat in de oefenzaal. Deze specialistische kennis is bij Fysio Zande 100% up to date aanwezig.
  Richtlijnen revalidatietraining
  De meest recente richtlijnen adviseren veranderingen in lifestyle en medicamenteuze therapie.
  Fysieke training bij patiënten met hartfalen of na een operatie is dan ook van groot belang. De training leidt tot een verbeterd inspanningsvermogen en een verbeterde kwaliteit van leven.

  Er wordt, naast de fysieke training, bij deze contacten ook aandacht besteed aan het omgaan met de gevolgen en met restklachten van dat moment en het kunnen inschatten van de mate van belasting die haalbaar is of gaat worden.
  Ons doel is het verantwoord bevorderen van het optimaal functioneren met de beperking, gericht op het verhogen van de kwaliteit van leven.
  Voor informatie of het maken van een afspraak kun je bellen, mailen of langskomen.

  Nieuw: zwangerschapscursus
  Onder leiding van Mensendieck oefentherapeute Roxan Bovelander biedt Fysio Zande professionele zwangerschapscursussen aan.
  Bij deze 8-weekse cursus leer je op een leuke en ontspannen manier om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw bevalling. Binnen deze groepslessen worden vele handvatten gegeven door middel van informatie, leefregels en basishoudingsoefeningen. Naast de groepsinformatie is er uiteraard ruimte voor persoonlijke aandacht om specifieke vragen en/of klachten te behandelen. De achtste lesdag wordt na de bevalling als terugkomdag gepland.
  Tevens is er bij Fysio Zande de mogelijkheid voor zwangeren om zowel voor als na de bevalling aan de conditie en kracht te werken binnen de diverse FysioSport groepen, en is Fysio Zande gespecialiseerd in het behandelen van zwangerschapsklachten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply