Rate this post
 • Ademcoaching voor kracht en vertrouwen
  Rate this post

  Voel je je futloos? Met Breathfulness ­harmoniserend ademen verbetert je ademhaling op natuurlijke wijze en je gaat je fitter voelen en meer in balans.

  Andrea Dankert begeleidt mensen op het gebied van gezondheid en bewustwording, waarbij de ademhaling centraal staat.
  Andrea: ‘Een aantal jaren geleden werd er bij een collega van mij borstkanker geconstateerd, en haar verhaal bevestigt voor mij wederom de kracht van je eigen ademhaling.’ De collega van Andrea vertelt het volgende over haar weg naar genezing en de invloed van ademwerk: ‘Toen er bij mij borstkanker was geconstateerd, heb ik dagelijks ademsessies gedaan. Dit zorgde ervoor dat ik vertrouwen had, mijn kracht voelde, geïnspireerd bleef, energiek en in verbinding met wat er in mijn hart leefde.
  Het hielp mij mijn emoties toe te laten en ­dingen te laten stromen. De adem was en is mijn dagelijkse maatje, mijn bron van inzichten en inspiratie.’ ‘Tijdens een van de behandelingen in het ziekenhuis lag ik naast een mevrouw die volledig in de angst schoot voor haar allereerste chemokuur. Ik lag zelf ook aan het infuus, maar lag te ademen met de verbonden ademhaling, had heerlijke muziek op en voelde me zó krachtig en wonderlijk genoeg intens gelukkig, gesteund en bevoorrecht. Wat had ik deze vrouw, en liefst alle kanker­patiënten in het ziekenhuis, graag begeleid met een ademsessie.’
  Kom ook de kracht van je eigen ademhaling ontdekken! Dankert Coaching is gevestigd in het Voel Je Goed centrum in Leeuwarden. Kijk voor informatie over kennismakingsworkshops, individuele begeleiding en andere activiteiten op de site of neem contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply