Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Adriana’s blik iets voor jou?

  Topmodel Adriana Lima, bekend als ‘Angel’ op de catwalk van Victoria’s Secret, heeft altijd een zwoele en intense blik. Beter gezegd, een aangrijpend blik! Je kunt aan de slag gaan met mascara zoveel je wilt, maar toch mis je die natuurlijke intensiteit. Adriana haar geheim? Haar wenkbrauwen! Die maken haar blik zeer krachtig, terwijl ze toch een natuurlijke uitstraling houdt. Geen getekende wenkbrauwen voor haar…

  Niet je wimpers, maar je wenkbrauwen bepalen voor het grootste gedeelte hoe mooi jouw blik is. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de vorm goed aansluit bij jouw ogen en gezicht. Vele mensen zijn zich daar niet van bewust. Jij nu wel! Misschien ben je al eens aan de slag gegaan met wenkbrauwpotlood en epileren, maar bereik je steeds niet het gewenste, natuurlijke resultaat. Je wenkbrauwen zien er bijvoorbeeld nep uit of te donker, waardoor jij een boze uitstraling krijgt.

  Grijp die natuurlijke impact!
  Hairextensions en wimperextensions zijn inmiddels wel bekend, maar er is nu een nieuwe trend: wenkbrauw­extensions! Deze extensions zijn, net als wimperextensions, zijde haartjes. Het maakt niet uit hoe jouw wenkbrauwen eruitzien en of je ze überhaupt hebt, het is voor iedereen toegankelijk. Wenkbrauwextensions kunnen namelijk op je eigen wenkbrauwhaartjes gezet worden, maar ook op de huid. Het is een snelle en veilige manier van het opvullen van je wenkbrauwen. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende tinten (rood, zwart, donkerbruin, lichtbruin en blond) en verschillende lengtes: van zo’n 4 mm tot 8 mm. Ze worden met een transparante, flexibele en waterresistente lijm aangebracht. Zorgeloos door de regen fietsen, geen vlekken van een potlood, geen werk in de ochtend, wat een verademing!

  De ins en outs
  Hoe ziet zo’n wenkbrauwextension-behandeling eruit? Ten eerste kun je er zeker van zijn dat wanneer je na deze behandeling bij ‘New Feeling’ de deur uitstapt, deze naam ook is wat jij ervaart! A brand new feeling! De medewerkers zijn kundig in het zetten van de meest mooie wenkbrauwextensions. Persoonlijke service en een hoge mate van klantgerichtheid staan daarbij hoog in het vaandel. Allereerst wordt er naar de natuurlijke wenkbrauwen gekeken, vorm van het gezicht en worden jouw wensen besproken. De wenkbrauwen kunnen naar wens worden geverfd en geëpileerd. Dan volgt de behandeling. De haartjes worden één voor één geplaatst met speciale lijm. Deze kunnen dus zowel aan het natuurlijke wenkbrauwhaartje als op de huid worden bevestigd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply