Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Advies & styling bij jou thuis
  Rate this post

  Styling is een vak. Daarom geeft Marijke niet alleen in de winkel, maar ook bij de klanten thuis interieuradvies, of het nu gaat om een nieuw kleurtje op de muur, een andere indeling of gewoon eens een frisse wind door je huis.

  Door bij jou thuis om een hoekje te kijken, begrijpt Marijke als geen ander wat de knelpunten zijn waar je tegenaan loopt en ziet ze voor zich hoe het ook anders kan. Omdat Marijke begrijpt dat je niet altijd zomaar een heel nieuw interieur wil aanschaffen, maar soms toch nog net niet tevreden bent, gaat ze met dit gegeven graag voor je aan de slag. Een wandje in een andere kleur, even een andere kap op die lamp of gewoon schuiven met de meubels. Uiteraard nadat ze zich verdiept heeft in jouw woonwensen en woonsmaak. Na de kennismaking komt ze vervolgens graag een keertje terug om het interieur ook daadwerkelijk even onder handen te nemen. Het liefst heeft ze dan even het rijk alleen, zodat ze je bij terugkeer kan verrassen met een compleet nieuw en fris interieur. Het groeit namelijk onder haar handen. Handig is dat Marijke daarbij beschikt over het assortiment van haar woonwinkel
  De Plataan en indien nodig haar handige echtgenoot Toon. Zo kan ze gemakkelijk wat spullen meenemen, om aan te tonen wat een nieuw kussentje op de bank of een ander vaasje op de tafel kan betekenen voor je huis. Indien gewenst hangt Toon iets voor je op, timmert hij iets op maat of pakt hij er de verfroller bij. Door zijn jarenlange ervaring met zijn eigen meubelmerk ‘Hout van Toon’ en zijn praktische activiteiten in de woonwinkel van Marijke kan hij als geen ander dergelijke wensen vakkundig uitvoeren.

  Op deze wijze blijft het niet alleen bij advies geven, maar weet je dat dankzij Marijkes hand van stylen het ­interieur ook inderdaad verrassend anders wordt. En het leuke is: je ziet het eindresultaat daadwerkelijk voor je. Niet op een moodboardje of in een schets of in een mooi verteld verhaal, maar gewoon in je eigen woning.

  Enthousiast geworden? Toch nog wat vragen? Neem contact op met Marijke. Natuurlijk kun je ook op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 even de sfeervolle winkel binnenlopen.

  Over De Plataan
  De Plataan is een winkel in een verbouwde kas, waar natuur en wonen samenkomen in een levensstijl die we ‘landelijk leven’ noemen. Binnen zijn 6 stijlkamers, ieder met hun eigen sfeer, de kas, waarin de showroom zich bevindt, en de comfortabele Toonkamer met open haard, waar koffie of thee genuttigd kan worden. De Plataan hoopt met het assortiment te kunnen voorzien in de behoefte aan rust, evenwicht en eigenwaarde. De ruimte om een eigen stijl te hebben, te creëren… We verkopen onder andere de merken Zuiver, L’authentique, Tierlantijn en BePureHome.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply