Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afrekenen met sinaasappelhuid
  Rate this post

  Heb jij last van zo’n vervelende sinaasappelhuid? Je bent niet alleen! 9 op de 10 vrouwen hebben last van cellulite. Maar toch wil je graag van dat hobbelige maanlandschap af op je billen, benen of buik.

  Erfelijkheid speelt bij cellulite een belangrijke rol en ook slanke dames kunnen ermee te maken krijgen. Het vervelende is dat je cellulite niet altijd kunt tegengaan door te trainen, maar gelukkig betekent dat niet dat je er genoegen mee hoeft te nemen.

  Cellulite
  Het woord cellulite wordt vaak verward met cellulitis, maar dat is niet hetzelfde. Cellulitis is namelijk een onderhuidse bacteriële infectie. Cellulite is een onderhuidse verkleving van vetcellen, vocht en afvalstoffen. Naast erfelijkheid heeft ook je lifestyle een grote invloed op cellulite. Suikers, alcohol, cafeïne, zout, verzadigde vetten: ze bevorderen allemaal de sinaasappelhuid.

  Smeren tegen sinaasappelhuid
  Gezond drinken, gezond eten en voldoende bewegen is belangrijk, maar ook mensen met een gezonde levensstijl kunnen cellulite krijgen. Daarom ontwikkelde de Duitse arts dr. Juchheim de ByeByeCellulite® crème die helpt om cellulite te bestrijden. De crème is al drie jaar de best verkochte crème tegtten cellulite in Duitsland en nu ook in opkomst in Nederland.

  Unieke werkstoffen
  Emmy en Angela Sanders verkopen de crème in hun kliniek en de crème is tevens via hun website te bestellen. Emmy: ‘De ByeByeCellulite® crème bevat unieke werkstoffen. Deze werkstoffen zijn 100% plantaardig en optimaal op elkaar afgestemd. Hierdoor werkt de crème het best bij herhaaldelijk gebruik. De crème bevat geen hormonen en is niet op dieren getest. Dat is natuurlijk ook erg belangrijk.’

  Doorbloeding verbetert
  Angela: ‘Wij zijn met deze crème begonnen omdat veel dames bij ons in de kliniek kwamen met cellulite en hen niet kunnen helpen met de Cryolipolyse. ‘De crème verbetert de doorbloeding van de huid. Hierdoor verbetert de conditie van de huid ook aanzienlijk. Hij oogt egaler en er zitten minder putjes in. Ook verstevigt de huidstructuur en wordt de huid elastischer. De crème smeert goed uit en je hebt er niet veel van nodig, dus een pot van 200 ml gaat lang mee.’

  ‘Al na een paar weken een gladdere huid’
  Mijn vriendin vertelde laatst enthousiast over de ByeByeCellulite crème van dr. Juchheim. Zelf geloof ik niet in die crèmes die van alles beloven, maar toen ik haar benen zag, dacht ik: ‘dat wil ik ook!’ Ik heb toen gelijk een pot aangeschaft en ben begonnen mijn bovenbenen er twee keer per dag mee in te smeren. De huid wordt in het begin rood en warm door de werking van de crème en het voelt echt alsof er iets met je huid gebeurt. Ik ben nog maar een paar weken bezig en zie die lelijke putjes al minder worden. Mijn bovenbenen zien er nu al gladder uit. Een echte aanrader dus!

  – Agnes (42), Huizen

  Wat is cryolipolyse
  Wat je ook probeert, je krijgt dat buikje maar niet weg! Sporten en diëten helpt niet, maar heb je al eens van cryolipolyse gehoord? Bij deze effectieve methode voor figuurcorrectie wordt er, met behulp van de nieuwste apparatuur, definitief afgerekend met je ‘probleemzones’. Denk aan je buikje en zadeltassen of die vetrolletjes op je heupen en taille. Tijdens de cryo-behandeling worden de vetcellen gekoeld tot vier graden in combinatie met elektroforese. De behandeling is geheel veilig en pijnloos. En, nog belangrijker: vetcellen die eenmaal weg zijn komen nooit meer terug! Voor een mooi resultaat zijn er drie behandelingen nodig. Voor mensen die nu willen beginnen met de cryo-behandeling, is er een speciale ForYou actie: 3 behandelingen voor €549,- i.p.v €735,-. Als je wilt weten of cryolipolyse iets voor jou is, kun je gebruik maken van een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Kliniek Sanders.

  Kliniek Sanders
  De eigenaressen van Kliniek Sanders zijn de tweelingzussen Emmy en Angela Sanders. Ze zijn beide gediplomeerd verpleegkundigen en hebben jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en de cosmetische zorg. Zij zijn gespecialiseerd in figuurcorrectie door middel van Cryolipolyse en hebben het keurmerk ‘cryospecialist’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply