Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afslanken is zóóó 2015!
  Rate this post

  Afslanken kan iedereen. Fitter worden kan ook iedereen. Zie nu die verloren kilo’s er maar eens af te houden en die zuurverdiende spiermassa te behouden. Wel eens afgevraagd waarom alle afslank­programma’s waar je je voor kunt inschrijven precies drie maanden duren? Dit komt door de zogenaamde ‘verliefdheidsfase’.

  De verliefdheidsfase duurt gemiddeld 3 maanden, en in die periode heb je nog alles over voor jouw charmante afslankgoeroe en ben je best bereid om dat vieze citroenwater elke ochtend te drinken. Na drie maanden verdwijnt de gemiddelde verliefdheid en ga je inzien dat er meer is in het leven dan citroenwater drinken, en dan begint dat lekkere luxe broodje op het station toch wel erg verleidelijk te worden. En vergeet dat heerlijke kaasbroodje niet bij het benzine­station onderweg naar je werk!

  De Vitaliteitstherapeut
  Na het volgen van een afslanktraject komt 95% van de deelnemers weer aan, en vaak meer dan wat ze vóór het traject wogen. Het is daarom tijd om verder te kijken dan alleen maar kilo’s kwijtraken en sporten. Afslanken is 2015. Leren volhouden en je sterke punten leren gebruiken is 2016!
  Ben je het zat om keer op keer opnieuw te beginnen aan een algemeen wonderdieet of trainingsschema dat supersnel resultaat belooft? Wil je erachter komen hoe jíj het beste kunt slapen, welke voeding bij jóu past en hoe jíj het beste zou kunnen bewegen? Maak kennis met de Personal Trainer 2.0 oftewel: de Vitaliteitstherapeut!
  Een goede trainer of coach helpt je te kijken naar waar jouw triggers liggen en hoe jij deze kunt ombuigen naar jouw wensen. Hij leert je meer te doen van wat voor jou werkt en minder te doen van wat niet werkt!

  Wilskrachtbatterij
  Waarom is het ’s avonds zo moeilijk om te gaan sporten en ook nog eens weerstand te bieden tegen die luie bank en dat schaaltje chocoladepepernoten? Waarom neem je toch weer dat koekje bij de koffie? Hoe ga je de komende feestdagen controle houden over je voeding? Uiteindelijk moet je keuzes maken, en daar is wilskracht voor nodig. De Vitaliteitstherapeut kan je helpen die wilskrachtbatterij op te laden en vol te houden. Waar de vroegere Personal Trainer nog de bekende ‘stok achter de deur’ was, leert de Vitaliteitstherapeut jou hoe jij zelf een boomstam achter jouw deur wordt!

  De cirkel doorbreken
  Carlo Kapojos, Vitaliteitstherapeut en Personal Trainer, is specialist in het kijken naar jou als persoon en wat jouw sterke eigenschappen zijn. Zo heeft hij al vele mensen ­geholpen de cirkel te doorbreken, uiteenlopend van modellen, ondernemers, sporters en brandweer- en ambulancepersoneel tot personen met chronische klachten die meer uit hun leven wilden halen.

  Welke atleet schuilt er in jou en wat maakt voor jou het ­leven de moeite waard? Maak een afspraak met Carlo ­Kapojos en kom erachter!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply