Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afslanken op de bank: kan dat?
  Rate this post

  Gezond leven en een slanker lichaam: de wens van veel vrouwen. Je denkt misschien dat dit enorm veel inspanning kost, maar dat hoeft niet zo te zijn!

  Mariëtte Luijks-van IJsseldijk (27) helpt sinds september 2015 Purmerenders om slanker, gezonder en gespierder te worden. Dit doet ze nu bij Salon Mariëtte, In Balans!
  Al van kinds af aan had Mariëtte last van overgewicht. In 2015 ontdekte ze een apparaat dat je spieren traint, je huid verbetert en je vetverbranding stimuleert terwijl je ligt. Na een aantal behandelingen was Mariëtte verbaasd dat haar spiermassa echt toenam en haar BMI was verbeterd. Ze was enthousiast en wilde hiermee meer mensen helpen. Eerst in franchiseverband, maar ze merkte al gauw dat haar verwachtingen in dit concept niet uitkwamen. Sinds oktober 2016 is ze dan ook onder de naam ‘Salon Mariëtte, In Balans’ doorgegaan met dezelfde apparatuur, maar een nieuw totaalconcept, inclusief beweging en voedingscoaching, waarin de behandelingen je eigen inzet duidelijk versterken.

  Geen hokus-pokus
  ‘Afslanken terwijl je ligt’ klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het is geen hokus-pokus. Een groot gedeelte doe je zelf: gezond eten en meer bewegen. De behandelingen versnellen het proces, motiveren en voorkomen het jojo-effect. Met elektrische spierstimulatie (EMS), die Mariëtte toepast met pads of met de elektrodenplakkers (als een van de eersten in Nederland), activeer je meer spiervezels dan met traditioneel sporten. Ook als je al veel sport, kun je hiermee het proces nog versnellen. Door de aangemaakte spiermassa verbruik je meer energie en verbrand je vet. Daarnaast zorgt ultrasound voor vochtverlies, figuurcorrectie, een strakkere huid en minder cellulite. Je verliest centimeters.

  In een uur al 28 centimeter kwijt?
  Na een eerste behandeling ben je vaak al ruim 4 centimeter kwijt over meerdere zones; soms zelfs 16 centimeter of meer. Dit is het effect van ultrasound. Je verliest vocht en je kunt dat direct meten. Het is het begin van het afslankproces en belangrijk, maar het garandeert nog niet dat dit elke behandeling gebeurt. De aanmaak van spiermassa en daarna die spiermassa activeren, is nodig om op lange termijn vet kwijt te raken. Dit is een proces dat de eerste weken even nodig heeft. Dat gaat bij iedereen in een ander tempo. De resultaten zijn tevens afhankelijk van je eigen inzet. Afvallen begint bij het je bewust worden van hoe je leeft, eet en beweegt. De knop omzetten is daarbij belangrijk. Mariëtte heeft bewust gekozen voor een andere aanpak dan de commerciële afslankketens met slogans met grote beloftes en billboards met slanke lichamen.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Volg Salon Mariëtte, In Balans op Facebook en maak gauw je afspraak via www.inbalanspurmerend.nl. Op vertoon van dit magazine krijg je € 20,- korting op een kennismakingsbehandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply