Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • After Summer Skin Boost
  Rate this post

  Ben je net terug van vakantie? Dan is de kans groot dat je huid behoefte heeft aan herstel. Zon, zee en chloor drogen de huid uit. En daarbij: veel zonlicht zorgt ervoor dat de collageen en elastine in de huid snel afgebroken worden met als gevolg fijne lijntjes, rimpels en verslapte huid. Het is dan ook hoog tijd voor een fikse Skin Boost!

  Bij LaPerla Praktijk voor Huidverbetering kan je in de maanden september en oktober een After Summer Skin Boost Treatment boeken. Een kuur of losse behandeling met de Collageen Booster in combinatie met een Facial van IMAGE Skincare met een hoge dosis vitamine C.

  Anti-aging
  De Collageen Booster lichttherapie is de krachtigste behandeling op het gebied van anti-aging met rood licht. ­Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Bij het ouder worden, door zonneschade, stress, roken, et cetera verdwijnt er steeds meer collageen. De huid maakt geen nieuwe collageen meer aan, ­waardoor er fijne en diepe rimpels ontstaan en de huid dunner, ­grauwer en slapper wordt. Veroudering van de huid ontstaat in de kern, de huidcel. Bij die huidcel moeten we dan ook zijn om het herstel te beginnen. Met de Collageen Booster worden de huidcellen intensief geprikkeld zodat ze opnieuw collageen gaan aanmaken. De huid wordt voller, zachter en krijgt weer een jonge uitstraling.

  Waarom vitamine C?
  Vitamine C is de oplossing tegen rimpels, acne, en pigmentvlekken en geeft dan ook bij uitstek een sterke anti-aging boost. Vitamine C is één van de belangrijkste bronnen voor aanmaak van nieuw collageen. In deze After Summer Skin Boost zitten de producten verwerkt van IMAGE Skincare. Dit zijn cosmeceuticals uit Amerika. Cosmeceuticals wil zeggen, dat de producten een zeer hoge graad aan werkzame stoffen bevatten, dus geconcentreerder dan traditionele huidverzorging. IMAGE Skincare werkt in de diepere huidlaag op celniveau voor optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. Breng je huid weer in topconditie met de After Summer Skin Boost!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply