Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Afvallen begint in je hoofd

  Vroeger was vliegangst nooit echt een groot probleem, want bijna niemand reisde per vliegtuig. Door de goedkope vluchten van tegenwoordig en de toegenomen behoefte om te reizen voor zaken en plezier, kiezen steeds meer mensen voor een vliegreis. En daar kunnen ze uiteraard geen vliegangst bij gebruiken.

  Van zweterige handpalmen bij turbulentie tot de angst voor vreemde geluiden en bewegingen: als je vliegangst hebt, dan komt dit jou vast bekend voor. Deze angst kan het vliegen zeer onaangenaam maken en er zelfs voor zorgen dat jij opziet tegen die heerlijke vakantie. En ook niet kunt genieten tijdens de vakantie, want tijdens de terugreis moet je immers wéér in dat nare vervoermiddel zitten.

  Hypnose neemt de angst weg
  Vliegangst is niet rationeel. Je kent de statistieken, je weet dat je veilig bent en je wilt rustig blijven. Maar de angst heeft jou in zijn macht en je hebt er geen controle over. Feitelijk is angst een reactie van het onderbewustzijn waarbij een verkeerde associatie wordt gelegd. Dit zorgt ervoor dat jij de angst voelt. We gebruiken hypnose en hypnotherapie om de angst voor vliegen op te lossen door het onderbewustzijn te herprogrammeren. Daardoor stopt het onderbewustzijn met de interpretatie dat de binnenkant van een vliegtuig een zeer bedreigende plaats is. Het uiteindelijke doel is dat jij je kunt ontspannen tijdens een vliegreis, net zoals de andere reizigers om jou heen. Je zult ervan versteld staan hoe anders jij je voelt vóór en tijdens jouw eerstkomende vliegreis. Fijne vakantie!

  Je hebt inmiddels allerlei diëten gevolgd om een acceptabel gewicht te bereiken. Je kent de reclames wel: val zonder moeite 20 kilo af in 2 maanden! Het lijkt zo makkelijk, maar in de praktijk verdwijnen die kilo’s nauwelijks.

  Uiteraard ben je niet de enige. Afvallen en werken aan een slank lijf vallen onder de huidige ‘lifegoals’. Verona kan erover meepraten: ‘Na mijn zwangerschappen was ik veel en veel te zwaar. Ik haatte mijn lelijke lijf en droeg alleen nog maar wijde, zwarte mannenkleding. Ik wist dat een maagband mij kon helpen, maar ik zag zo’n riskante operatie niet zitten met mijn diepgewortelde angst voor ziekenhuizen. Ik wist dat er ook een ‘virtuele maagband’ bestond, maar ik twijfelde enorm. Zou dit wél helpen of zou het een mooi verkooppraatje zijn? Op een dag was ik in mijn favoriete kledingwinkel, en de verkoopster zei dat ze een jurkje dat ik had uitgezocht niet in mijn maat hadden… Ik brak en voor ik het wist had ik een afspraak gemaakt voor sessie 1 van het virtuele maagbandprogramma.’

  De virtuele maagband zit niet in je maag, maar in je hoofd. Door hypnose verander je de negatieve mentale stemmetjes, je kijk op eten en gewicht en je belemmerende gewoonten. Het is dus geen dieet, want ik mag alles eten en ik hoef geen pillen te nemen, maar het is wel effectief! Na de eerste week begon ik al 2 kilo te verliezen en keek ik veel positiever tegen mijn lichaam aan. Ik begon weer te houden van het lijf dat al mijn hele leven bij mij hoort en waar bovendien 2 prachtige kinderen in gegroeid zijn.

  Inmiddels ben ik 23 kilo kwijt en ik voel dat dat er nog veel meer gaan worden. Het klinkt commercieel, maar ik kan iedereen aanraden om af te vallen met een virtuele maagmand. Het geeft mij niet alleen een slanker lichaam, maar ook meer zelfvertrouwen en een positieve mindset. En dat is mij heel veel waard!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply