Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Afvallen én meer bewegen? Goed vol te houden!

  Het is nu nog lente, maar de zomer komt er straks weer aan. Jij wil dan toch ook met een goed figuur op het strand liggen? Mogelijk heb je eerder al allerlei methoden geprobeerd om af te vallen, maar is het je steeds niet gelukt. Dat werkt niet erg motiverend. Maar er is goed nieuws! Door een unieke combinatie van de Vacushaper en PowerSlim val je  6 tot 10 kilo per maand af. En dát zie je!

  De Vacushaper zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie en het lymfestelsel, een verbetering van de stofwisseling, snellere vetverbranding, een vermindering van cellulite, gewichtsafname, een fitter en vitaler gevoel, en een verbetering van je figuur.
  De combinatie van beweging en vacuüm zorgt voor een optimale doorbloeding en een betere circulatie. Door middel van een rustige en lichte beweging in de vacuüm ruimte wordt de doorbloeding gestimuleerd en de vetverbranding direct geactiveerd. Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranden.
  Bij een normale sportinspanning trekt het bloed juist weg uit de buitenste huidlaag. Bloed stroomt naar de spieren toe, want die hebben zuurstof nodig. Door de vacuüm in de Vacushaper trekt het bloed juist naar de buitenste huidlaag. Er is dus een hogere doorbloeding daar waar je vet wilt verbranden. Tegelijkertijd loop je op de loopband op vetverbrandingsniveau (rustig tempo) en verbrand je daadwerkelijk het vet waar op dat moment de doorbloeding wordt gestimuleerd: de buik, billen en benen.

  Minder vermoeiend
  In de Vacushaper loop je op een rustig tempo op een loopband en sta je tot en met de middel in de vacuümcabine. Terwijl je rustig loopt, wordt er een zuigkracht tot stand gebracht. Dit vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding in de probleemzones, waardoor plaatselijke vetverbranding mogelijk is. De Vacushaper-training is minder vermoeiend dan een normale training, omdat je juist een lage hartslag aanhoudt. Een kuur van 20 sessies van 30 minuten zorgt ervoor dat je gemiddeld tussen de 10 en 30 cm afvalt op buik, billen en benen. Al na een paar behandelingen is het resultaat meet- en zichtbaar.

  Afvallen én op gewicht blijven
  PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslank­programma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd  uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.
  PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding. Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

  Afslanken met Slinc
  Slim & Beautiful biedt ook het Slinc.-programma. Het maakt je bewust van een gezonde levensstijl en begeleidt jou naar jouw uiteindelijke doel: op gewicht blijven. Gezond afvallen, snel en verantwoord. Met Slinc. stel je aan de hand van een productlijst zelf samen wat je eet. Het zijn producten die je in de winkel koopt, dus gewoon eten; geen maaltijdvervangers.Slinc. is een proces, een totale aanpak van lichaam en geest, en je volgt het onder begeleiding in 3 fases: Afslanken, Stabiliseren en Balans.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply