Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen én op een gezond gewicht blijven
  Rate this post

  Dagelijks komen we in contact met enorm veel gifstoffen die in de natuur niet kunnen worden afgebroken, en in ons lichaam daardoor ook niet. Dit zorgt voor allerlei klachten, zoals moeilijk kunnen afvallen, acne, hormonale verstoringen, ontstekingen, vermoeidheid en jojo’en in gewicht.

  Het Vegan Detox Program is ontwikkeld vanuit wetenschappelijke studies waaruit gebleken is dat het tijdelijk vegan eten hetzelfde effect heeft als vasten, namelijk ontstekingen uitzetten, buikvet verminderen, meer energie krijgen en beter worden in vetverbranding. Bewezen is dat een hoog cholesterol omlaag gaat en een te hoge bloeddruk omlaag gaat tijdens de detoxkuur.

  Hoe werkt het? Gifstoffen worden opgeslagen in de vetcel en geven klachten. Stofjes uit de Super Greens + van ScKIN Nutrition binden deze afvalstoffen, waardoor we gezonder worden, gemakkelijker afvallen en een mooiere huid krijgen. Zonder de Super Greens + blijven de stoffen in het lichaam circuleren. Door deze gifstoffen te binden, voorkom je een jojo-effect en is het resultaat langdurig.

  Gemakkelijker afvallen
  Met dit programma wordt een stofwisselingsswitch aan gezet vanuit de oergenen. Het is belangrijk om ons systeem flexibel te houden. Vroeger hadden we jagers en verzamelaars. Soms hadden we door te jagen een dier te pakken en soms was er lange tijd geen dier om te eten en moesten we vruchten eten. Die afwisseling zien we nu zelden. Er is altijd overschot. De intermittent lifestyle met intermittent vegan (1 tot 3 dagen in de week vegan eten en de rest wat anders) bootst dit na en is voor onze gezondheid geweldig! Door een tiendaags programma te doorlopen, krijg je meer energie, val je gemakkelijker af en krijg je een mooie huid met minder roodheid.

  10 dagen detoxen en toch veel eten
  Tijdens het programma krijg je begeleiding van een Vegan Detox Coach. Het bijzondere van deze detox is dat je juist heel veel plantaardig eet. Vrouwen nemen 400 tot 600 gram groente en 200 gram peulvruchten (zoals linzen) en mannen nemen 600 tot 800 gram groente en 200 gram peulvruchten in de vegan-dagen.
  Voorafgaand aan de 10 dagen maakt jouw Vegan Detox Coach een protocol aan waarin staat wat je kunt eten. Je wordt gewogen en de omvang van je buik en benen wordt gemeten, en je krijgt uitleg over de supplementen en wat er belangrijk is tijdens de kuur.

  Belangrijke richtlijnen:
  – Je eet binnen 10 uur al je maaltijden, waardoor je 14 uur niks eet en je lever alle afvalstoffen goed kan verwerken, kan losmaken en afvoeren. Dit kan je lever alleen als die geen voedsel binnenkrijgt.
  – Lekker bewegen
  – Lekker zweten door te sporten, een warm bad of een sauna (gifstoffen via de huid afvoeren)
  – Voeding eten die niet te hoog is in suikers, bijvoorbeeld bananen.
  – Zoveel mogelijk eten van de in het protocol aangegeven hoeveelheden voeding.

  Wil je meer afvallen en 9 tot 13 kg gewicht verliezen? Plan dan een eerst een Vegan Detox Program in van 10 dagen, en binnen een korte tijd daarna een Sportvastenkuur.

  Kan helpen bij diverse klachten
  Super Greens + is een superboost met 55 ingrediënten, die jou enorm kan helpen bij diverse klachten, namelijk bij hormoonklachten, stemmingswisselingen, energiegebrek, stress, darmproblemen, spijsverteringsklachten, overgangsklachten, zonneallergie en narcosebijwerkingen. Bovendien zorgt Super Greens + voor een extra groenteshot, een immuunboost, vetverbranding en gewichtsverlies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply