Rate this post
 • Afvallen én op gewicht blijven
  Rate this post

  Je wil afvallen, maar hoe doe je dat? Je krijgt van allerlei kanten goedbedoelde adviezen, maar hel­pen die ook? Als je echt verantwoord gewicht wil kwijt­- raken én op een gezond gewicht wil blijven, is het verstandig om je te laten begeleiden. Het Medi-/ Sanaslank proteïnedieet is een volledig programma, dat begeleiding biedt bij gewicht verliezen en gezond op gewicht blijven.

  Het proteïnedieet is een dieet op basis van veel proteïnen (eiwitten), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam over op een andere energieleverancier: de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is een volledige verbranding van het eigen lichaamsvet. Dit is een natuurlijke afslankreactie van het lichaam, ook wel ‘ketose’ genoemd. De producten zijn door de grote hoeveelheid eiwitten erg verzadigend. Er zijn 6 eetmomenten per dag en daarbij eet je tweemaal daags 200 gram verse groenten. Ook wordt het dieet aangevuld met de nodige voedingssupplementen. Je voelt je energiek en je zult stralen!

  Producten
  Medi-/ Sanaslank biedt het grootste assortiment in Nederland aan met ruim 250 verschillende soorten eiwitproducten. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en zijn voornamelijk op basis van plantaardige eiwitten vervaardigd. Tijdens het eiwitdieet kun je genieten van onder andere toast, vanillepudding, sojanootjes, aardbeienwafels, brownies of diverse pasta’s.

  De juiste begeleiding
  De proteïneproducten van Medi-/ Sanaslank worden alleen voorgeschreven en verkocht door professionals, omdat die over een ruime wetenschappelijke en medische kennis beschikken en jou hiermee de juiste begeleiding kunnen geven.

  Vitamine- en mineralencheck
  Vitastiq is een nieuw en innovatief apparaat dat inzicht geeft in je vitamine- en mineralenniveaus. Het geeft persoonlijk advies voor het verbeteren van je vitaliteit door middel van inname van de juiste voedingsstoffen. Vitastiq geeft je de mogelijkheid om een goede gezondheid te behouden en een betere kwaliteit van leven te handhaven. Door middel van een speciaal ontwikkelde app kun je kijken of je voldoende van bepaalde vitamines en mineralen hebt.

  Wil je meer weten over deze manier van afvallen? Bel dan Fuotprint Fonkelnij op 06-53859306.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply