fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Afvallen én op gewicht blijven

  Heb je al van alles geprobeerd om af te vallen en lukte het steeds niet of niet blijvend? Met de juiste begeleiding en de producten van Straight away gaat het je lukken!

  Straight away is een maaltijdvervangend dieet dat laag in zijn koolhydraten en laag in zijn calorieën zit, wat maakt dat je snel in je vet­verbranding komt, wat er weer voor zorgt dat je zonder honger snel kilo’s kunt kwijtraken. Er zijn verschillende programma’s, zodat ook mensen met bijvoorbeeld diabetes type 2 het verantwoord kunnen volgen. De shakes zijn gezoet met stevia en alle producten zijn aspartaamvrij. Ook zijn de producten PH-neutraal, lactosearm, glutenarm en soja-arm, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen met allergieën.
  Je wordt begeleid door diëtiste Marije de Koning. Zij houdt kosteloze consulten, waarbij ze je weegt en meet. Je krijgt een dagboekje om in te vullen, en schrijfopdrachten, zodat je inzicht krijgt in jouw eetgedrag en gedragsverandering naar een gezondere levensstijl.
  Marije kan zo met je mee kijken. Ben je eenmaal op je streefgewicht, dan begeleidt Marije je met het beheersen van je gewicht. Je krijgt natuurlijk mentale ondersteuning, in het geval dat het even tegenzit. Marije: ‘Met mijn kennis van voeding en mijn oprechte interesse in de mens ben ik ervan overtuigd dat we samen jouw doelen kunnen opstellen, realiseren en beheersen. Wat voor mij het allerbelangrijkst is, is dat jij je gelukkig en gezond voelt!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply