Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Afvallen én op gewicht blijven

  Overgewicht is niet alleen een kwestie van te veel eten, maar vooral van verkeerd eten. De essentie van PowerSlim is dan ook ‘anders’ leren eten.

  Kenmerkend voor het PowerSlim programma is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende lichaamsbeweging. Natuurlijk, alles begint bij je eigen motivatie, maar een stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt, die je blijft stimuleren, dat is zó belangrijk! Carla Schaeffers is gediplomeerd voedingsdeskundige en begeleidt jou naar je gewenste gewicht.

  De PowerSlim producten hebben een speciale samen­stelling met weinig brandstoffen en veel bouwstoffen. Ze bestaan uit kwalitatief hoogwaardige eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je vet verliest en geen spiermassa. Zo ontstaat gewichtsverlies zonder het bekende ‘jojo-effect’. De PowerSlim producten bevatten alle ingrediënten om dit resultaat te boeken, zonder hongergevoel en met meer dan voldoende eetmomenten per dag.

  Die knop moet om
  Het afslankproces begint altijd bij jezelf: die knop moet om. Maar als dan blijkt dat je met PowerSlim zo snel en moeiteloos afvalt, is dat meer dan voldoende motivatie om door te gaan. Je kunt gewoon lekker blijven eten, je wordt meer bewust van hetgeen je eet én je geniet van de complimentjes van je omgeving!

  ‘Al 16 kilo kwijt’
  ‘Ik ben zelf begin juli gestart met PowerSlim. Ik stond er een beetje sceptisch tegenover omdat ik al een jaar bezig was met koolhydraatarm eten. Hiermee viel ik in dat jaar 8 kilo af. Natuurlijk ook een goed resultaat, maar niet echt motiverend als je er elke week slechts een paar pondjes af ziet gaan. Ik ben zelf licht gehandicapt en kan niet sporten, dus ik dacht dat het nooit sneller kon gaan. Maar met PowerSlim ben ik in 3 maanden al 16 kilo kwijtgeraakt.’ – een cliënt

  Tip van Carla: cheesecake framboos
  voor 2 personen

  Ingrediënten
  – 2 zakjes PowerSlim botervanillebiscuitjes
  – 1 el gesmolten roomboter
  – 250 g magere kwark
  – 1 zakje PowerSlim dessert framboos cheesecake
  – 2 tl Powerslim aardbeienjam
  – 1 gelatineblaadje
  – kleine springvorm (12 cm)
  – keukenmachine

  Bereidingswijze
  Bekleed de bodem van een kleine springvorm met bakpapier. Maal de biscuitjes fijn in de keukenmachine. Meng met de gesmolten boter en verdeel het mengsel over de bodem. Goed aandrukken met de bolle kant van een lepel. Roer de inhoud van het zakje PowerSlim framboos cheesecake dessert door de kwark met een lepel. Week ondertussen het gelatineblaadje 5 minuten in een bodempje koud water. Warm het water met het blaadje op in een pannetje totdat deze volledig is opgelost. Even laten afkoelen en dan door het kwarkcheesecakemengsel roeren. Stort het mengsel in de springvorm en laat het geheel 2 uur opstijven in de koelkast. Besmeer de taart voor het serveren met de jam.
  Ook lekker met PowerSlim dessert citroencheesecake en biscuitspeculaas.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply