fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Afvallen én op gewicht blijven

  Nu is het nog even genieten van pepernoten, oliebollen en kerstkransjes, maar daarna ga je er vol tegenaan om nu écht dat strakke lichaam te krijgen. Met de juiste begeleiding en de producten van Straight away gaat het je lukken!

  Straight away is een maaltijdvervangend dieet dat laag in koolhydraten en in calorieën zit, wat maakt dat je snel in je vetverbranding komt, wat er weer voor zorgt dat je zonder honger snel kilo’s kunt kwijtraken. Er zijn verschillende programma’s, zodat ook mensen met bijvoorbeeld diabetes type 2 het verantwoord kunnen volgen.
  De shakes zijn gezoet met stevia en alle producten zijn aspartaamvrij. Ook zijn de producten PH-neutraal, lactosearm, glutenarm en soja-arm, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen met allergieën.
  Je wordt begeleid door diëtiste Linda Reijinga van Body Perfection. Zij houdt kosteloze consulten, waarbij ze je weegt en meet. Je krijgt een voedingsdagboek, waarin je je eetgewoonten bijhoudt, zodat jullie kunnen gaan bekijken waar er aanpassingen en verbeteringen mogelijk zijn. Zo leer je ook zelf wat een verantwoord eet- en leefpatroon is voor jou is.
  Ben je eenmaal op je streefgewicht, dan begeleidt Linda je met het beheersen van je gewicht. En je krijgt natuurlijk mentale ondersteuning, in het geval dat het even tegenzit. Met de kennis die Linda van voeding heeft en jouw inzet kunnen jullie samen jouw doelen opstellen, realiseren en beheersen. Wat het allerbelangrijkst is, is dat jij je gelukkig en gezond voelt!
  Bij Body Perfection kun je verder terecht voor bewegen in de vacuümcabine en figuurcorrigerend sporten op de Powerplate.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply