Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen én op gewicht blijven? Het kan!
  Rate this post

  Geen smoesjes meer als ‘Ik voel me prima met een paar maatjes meer’ of ‘Ik ben altijd al stevig geweest’! Renate Niewold helpt je om blijvend gewicht te verliezen met het Cambridge Weight Plan. Renate is vijf jaar geleden zelf 32 kilo afgevallen met het Cambridge Weight Plan, en raakte zó enthousiast, dat ze besloot anderen te begeleiden naar een gezond gewicht.

  Het Cambridge Weight Plan is in de jaren zeventig ontwikkeld door voedingswetenschapper dr. Alan Howard aan de Cambridge-universiteit in Engeland. Het Cambridge Weight Plan is speciaal ontwikkeld voor mensen die snel, veilig en gemakkelijk willen afvallen en daarna op gewicht willen blijven. Het uitgangspunt is ­gewichtsbeheersing. Dat klinkt logisch, maar dat is niet bij alle diëten het geval. Gewichts­beheersing is niet alleen afvallen, maar ook daarna op gewicht blijven, letterlijk ‘je gewicht beheersen’. Daarvoor moet je eigenlijk opnieuw leren eten.

  Begeleiding
  Renate helpt je eerst bij het afvallen en daarna weer met het opbouwen naar gewone maaltijden. Ze kent als ervaringsdeskundige de valkuilen van het afslanken en weet door welke fases je heen gaat. Daardoor kan ze je op de juiste momenten precies dat zetje geven dat je nodig hebt.Het volgen van het Cambridge Weight Plan is eenvoudig: geen calorieën of punten tellen, of andere ingewikkelde zaken, waardoor je de hele dag met je dieet bezig bent. Je gebruikt alleen diverse voedzame, caloriearme dranken (shakes), soepen en repen in plaats van je normale maaltijd. Zo kun je lijnen zonder hongergevoel!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply