Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen én op gewicht blijven
  Rate this post

  Je hebt net een kindje op de wereld gezet, maar hebt nog te maken met de ‘zwangerschapskilo’s’… Hoe krijg je die er weer vanaf, zodat je weer je oude figuur terugkrijgt?

  Karin van Bennekum maakt in haar praktijk gebruik van het Cambridge Weight Plan. Deze methode is speciaal ­ontwikkeld voor mensen die veilig en gemakkelijk ­willen afvallen en daarna op gewicht willen blijven. Het uitgangspunt hierbij is gewichtsbeheersing. Dat klinkt logisch, maar dat is niet bij alle diëten het geval. Gewichtsbeheersing is niet alleen afvallen, maar ook daarna op gewicht blijven, letterlijk ‘je gewicht beheersen’. Daarvoor moet je eigenlijk opnieuw leren eten. Karin ondersteunt en begeleidt je daarbij, en geeft je de mogelijkheid om een gezondere levens- en etensstijl aan te leren.

  Programma op maat
  Karin kent als ervaringsdeskundige de valkuilen van het afslanken, maar ook de voordelen van het in korte tijd verliezen van overgewicht, zonder jojo-effect! Ze weet door welke fases je heen gaat en kan je op de juiste momenten precies het zetje geven dat je nodig hebt. Bij de intake word je gewogen en worden je doelstellingen besproken. Vervolgens krijg je een programma op maat met onder meer shakes en repen en word je begeleid totdat je je streefgewicht hebt bereikt. Elke week ga je langs bij Karin, waarbij je weer gewogen wordt. Eenvoudig
  Het volgen van het Cambridge Weight Plan is eenvoudig: geen calorieën of punten tellen, of andere ingewikkelde zaken, waardoor je de hele dag met je dieet bezig bent. Je gebruikt alleen diverse voedzame, caloriearme dranken (shakes), soepen, pap en repen in plaats van je normale maaltijd. Zo kun je lijnen zonder hongergevoel!

  Wil je graag afvallen? Zet de eerste stap vandaag nog, want de kilo’s gaan er niet vanzelf vanaf…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply