Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Afvallen en niet terugvallen
  4/4 - (1 stemmen)

  Diëten zijn voor jou bekend terrein. Je hebt ze in de loop der jaren allemaal wel een keer geprobeerd, maar het resultaat bleef uit. Nog steeds vergezellen de overtollige kilo’s jou overal waar je gaat. Je overweegt al bijna de strijd tegen jouw overgewicht op te geven. Of is er toch nog hoop?

  Als je wilt afvallen, is dat eigenlijk nooit alleen een kwestie van minder eten. Als gewichtsconsulent help ik jou om inzicht te krijgen in jouw huidige leefstijl en ik laat jou zien wat je kunt veranderen om slanker en fitter te worden. We gaan op zoek wát bij jou de juiste ‘knop’ is om af te vallen, hóé je die ‘knop’ dan kunt omzetten, en wát als je die ‘knop’ hebt omgezet. Je kunt erop rekenen dat ik voor jou klaarsta met ondersteuning, advies en soms een duw in de goede richting, zodat je jouw ideale gewicht behaalt én behoudt.

  Misschien ben je bang voor een terugval nadat je je ideale gewicht bereikt hebt. Of vrees je dat je alleen nog maar sla en droge crackers mag eten. Best begrijpelijk, maar niet nodig! Omdat je geen dieet volgt, maar jezelf een ander voedingspatroon aanleert, kun je niet terugvallen en kun je genoeg lekkere dingen blijven eten. Je lichaam stelt zich in op jouw gezonde levenswijze en dat ervaar je door een betere conditie en een slanker en positiever zelfbeeld. Dat neemt niemand jou meer af!

  Kind en voeding
  Is je kind te zwaar? Of juist te licht? Een moeilijke eter? Maak je je zorgen of je kind voldoende eet? En de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt? Ben je moe van de strijd aan tafel? Steeds meer kinderen hebben overgewicht, doordat ze te veel en ongezond eten en weinig bewegen. Dat is ook niet zo gek, gezien al het lekkers waaraan ze worden blootgesteld. Door overgewicht op jongere leeftijd heeft een kind grote kans om op latere leeftijd ook over­gewicht te krijgen en dit brengt grote gezondheidsrisico’s met zich mee. Daarnaast zijn er ook nog de sociale gevolgen voor een kind.

  Kinderen in de groei mogen niet op dieet, want ze hebben veel gezonde voedingsstoffen nodig, maar kunnen wél leren wat ze beter wel of niet kunnen eten. Als gewichtsconsulent begeleid ik kinderen en gezinnen met over- of ondergewicht. Ik help je naar een oplossing die past bij jou als ouder en je (moeilijk) etende kind. Dat doen we samen. Ieder kind is uniek en dus ook de oplossing. Samen kijken we naar het eetpatroon en spelenderwijs met spelletjes en opdrachten leer ik kinderen omgaan met hun voeding en worden ze aangezet om meer te bewegen.

  Hoe ziet het programma eruit?
  – Geen dieet; snoepen en snacken mag, maar je kind gaat leren wanneer en hoeveel
  – We maken een beweegplan
  – Je kind leert gezondere keuzes te maken door middel van leuke, praktische opdrachten
  – Stap voor stap bereiken we het gestelde doel

  Het resultaat na het programma:
  – Je kind heeft weer zelfvertrouwen en zit lekker in zijn of haar vel
  – Je kind weet gezondere keuzes te maken
  – Je kind kan omgaan met verleidingen
  – Je kind voelt zich weer fit
  – Het is weer gezellig aan tafel; geen strijd meer over te veel of te weinig eten

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply