Rate this post
 • Afvallen en tot rust komen?
  Rate this post

  Als gecertificeerd afslank- en voedingscoach geef ik 1-op-1 behandelingen en begeleiding. Bij Ada’s Body Care heeft u een moment voor uzelf. Mijn doel is om te werken aan een gezond heden en een beter later! En het belangrijkste is dat u lekker in uw vel zit. Hoe we dit kunnen realiseren, bespreken we vooraf in de ­medische anamnese. Omdat u en uw lichaam het waard zijn  
  Ik werk met verschillende behandelingen:  Myo Balance, Lymfo Balance, Lipo Balance en kaneelpakkingen  .

  Kaneelpakking
  De kaneel-algenwikkelmethode is een aangename en zeer succesvolle methode voor het verbeteren van de huid. De speciaal ontwikkelde kaneelcrème heeft, in combinatie met de wikkel­methode, positieve effecten op onder meer figuurcorrectie en de bestrijding van ­cellulite en striae. Na een behandeling voelt  u zich zowel lichamelijk als geestelijk  helemaal gesterkt.

  Myo Balance
  De Myo Balance-behandeling is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Bij deze behandeling ligt u passief terwijl uw spieren versterkt worden en uw vet verbrandt. Na het behandelen van MS-patiënten kwam Gerard Pollock erachter dat de behandeling niet alleen de doorbloeding van de spieren verbeterde, maar ook het vet dat zich rondom de spieren bevond afbrak. Ook zorgt deze behandeling ervoor dat uw huid gezonder en steviger wordt. Bij deze behandeling wordt ook een infraroodlamp gebruikt,  wat lekker warm aanvoelt.

  Lymfo Balance
  Veel mensen houden vocht vast. Ondanks dat ze weinig eten, blijven ze toch in gewicht aankomen. Een verantwoorde manier van afslanken vraagt niet alleen een goede doorbloeding en versteviging van de spieren, maar ook een schoon en optimaal functionerend lymfevatenstelsel. Door getrainde spieren wordt de stofwisseling verhoogd en kan het overtollig vet worden verbrand. Een goed werkend lymfevatenstelsel zorgt voor de afvoer van de daarbij in het lichaam vrijkomende afvalstoffen. Het Lymfo-systeem van Ada’s Body Care constateert of er blokkades aanwezig zijn en heft deze door middel van lymfedrainage op.

  Lipo Balance
  De Lipo Balance werkt op basis van cavitatie. Cavitatie is een relatief nieuwe methode die gebruik maakt van energie trillingen en de daarbij vrijkomende warmte van laagfrequentie geluidsgolven. Via geluidsgolven maakt de Lipo Balance de vet bolletjes -als het ware- vloeibaar, waarna het via de natuurlijke weg in het lichaam wordt verwerkt. Een deel wordt via het lymfestelsel uit het lichaam verwijderd, het andere deel wordt gebruikt als bouwstof en de rest wordt in de lever omgezet tot glucose om later als energie verbruikt te kunnen worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply