Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen en werken aan je conditie
  Rate this post

  In de praktijk krijg ik vaak de vraag ‘Afvallen okee, maar hoe blijf je op gewicht?’. Het belangrijkste is natuurlijk dat je je eetpatroon aanpast en gaat bewegen, want als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijven dezelfde dingen je overkomen!

  Ik ben zelf gaan wandelen en later hardlopen met het Polar horloge. Dit horloge stel je helemaal op jezelf in, bijvoorbeeld leeftijd, lengte, gewicht, ‘man / vrouw’ enzovoort. Ik heb een tijdje hiermee gelopen en het horloge meet echt alles. Ik kon precies zien of ik in de vetverbranding zat of dat ik bezig was met conditietraining. Hierdoor kreeg ik echt veel meer plezier in het hardlopen. Ik had nooit verwacht dat ik hardlopen leuk zou vinden!
  Nu is er een nieuw model dat nog mooier en beter is. Het is een mooie gadget die je heel bewust maakt van wat je op een dag doet en nog moet doen op een prettige manier. De LOOP registreert de intensiteit van je dagelijkse activiteit op vijf niveaus: ‘rusten’ en ‘zitten’, en ‘laag’, ‘normaal’ en ‘hoog’ niveau. Ook voor de sportievelingen onder ons is de LOOP in combinatie met de hartslagband een uitkomst. Je kunt alle data uitlezen via een app. De LOOP zelf geeft de dagelijkse activiteit, verbrande calorieën, gezette stappen en de tijd weer.
  Wil jij zelf ook ontdekken hoe je slimme keuzes en gezondere dagelijkse gewoontes je welzijn kunnen verbeteren? Je draagt hem 24 uur per dag, 7 dagen in de week, is waterdicht en je kunt er zelfs mee zwemmen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply