Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen: niet voor even, maar voor het leven!
  Rate this post

  Heb jij ook elk jaar weer hetzelfde voornemen: ‘In het nieuwe jaar móét ik afvallen’? Je houdt het een tijdje vol, maar al gauw val je weer terug in je oude gewoontes. Je bent weer terug bij af (met misschien nog wel extra kilo’s!). Je bent zeker niet de enige. Het blijkt dat 95% van de mensen weer terugvalt in hun oude, ongezonde gewoontes.

  Dit jaar wordt het anders! Wat nou als je tegelijk kunt genieten én je streefgewicht kunt halen? Slanker worden zonder stress, zonder af te zien. En zonder steeds een knorrende maag. Geen goede voornemens voor even, maar een nieuwe leefstijl voor het leven. Die je niet móét, maar wilt volhouden. Dit jaar gaat het je lukken met het Cure4Life programma.
  Afvallen is niet alleen een kwestie van calorieën: weinig eten en zoveel mogelijk calorieën verbranden. Overgewicht is een veel ingewikkelder probleem. Onze stofwisseling is enorm bepalend voor de mate van overgewicht en deze wordt grotendeels hormonaal aangestuurd.
  Bepaalde eetgewoonten en moderne voedingsmiddelen, stress, de pil, zwangerschap, menopauze en bepaalde medicijnen kunnen de hormoonhuishouding verstoren, en dan ontwikkelt zich een stofwisselingsprobleem. Het Cure4Life programma brengt het lichaam weer in balans en zet de vetverbranding optimaal in gang.

  Hoe werkt het programma?
  Het programma begint met een zeer uitgebreide intake. Tijdens dit vrijblijvend consult doorloop je, samen met je persoonlijke coach Sandra de Groot, een uitgebreide vragenlijst en analyseert ze je actuele voedingspatroon. Vervolgens legt Sandra de verschillende fasen van het programma uit en verricht ze enkele metingen. Wanneer je besluit om het programma te gaan volgen, dan begin je met de ­voorbereidingsfase. Vervolgens stelt het medisch team van Cure4Life een persoonlijk voedingsprogramma samen, op basis van de vragenlijst, bloed- en urineonderzoek. De kracht zit in de hoeveelheden en combinaties voeding die worden voorgeschreven. Tijdens het hele traject krijg je begeleiding van Sandra.

  Een gezond gewicht behouden
  Uiteindelijk wil je natuurlijk ook jouw gezonde gewicht behouden. Ook daar wordt rekening mee gehouden. Je leert wat je moet weten om je hormoonhuishouding in balans te houden. Je gaat met Sandra op zoek naar een voor jou haalbare levensstijl; een gezond voedingspatroon waarop je natuurlijk wel af en toe uitzonderingen kunt maken. Zo behoud je een gezonde stofwisseling en kun je voor lange tijd op gewicht blijven.

  Gratis ­eerste consult
  Geheel vrijblijvend kun je een afspraak maken voor een gratis consult. Tijdens dit consult neemt Sandra uitgebreid de tijd om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Jullie bespreken de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in jouw situatie. Daarnaast vertelt Sandra je hoe het Cure4Life programma werkt en wat dit voor jou betekent. Meld je vandaag nog aan!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply