4/4 - (1 stemmen)
 • Afvallen door je te focussen op je gezondheid!
  4/4 - (1 stemmen)

  Als je wilt afvallen, is het belangrijk dat je je levensstijl op een gezonde manier aanpast. Je moet weten wat je lichaam allemaal nodig heeft en wat je daarvoor moet eten om deze benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarnaast moet je je er bewust van zijn welke voedingsmiddelen je beter kunt laten liggen omdat ze niet goed voor je zijn en je er dik van wordt. Maar het belangrijkste is dat je lichaam gevoed wordt en het de bouwstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft om goed te kunnen blijven functioneren en gezond te blijven.

  Je moet vooral niet op een dieet gaan of minder gaan eten en je lichaam zo allerlei voedingsmiddelen gaan ontzeggen. Hierdoor maak je het jezelf alleen maar moeilijk en doe je je lichaam tekort, waardoor je, nadat je dieet afgelopen is en je deze dingen wel weer gaat eten, twee keer zo snel weer aankomt. Het menselijk lichaam is de hele evolutie lang al gewend om alleen natuurlijke voedingsmiddelen te eten en is ontwikkeld door op deze voedingsstoffen te overleven. Hier is nooit een studie of lifestylecoach voor nodig geweest, want de mens at gewoon wat er voorhanden was en wat er te vinden was in de natuur, zoals vis, vlees, planten (groente en fruit), noten en zaden.

  Helaas zijn er tegenwoordig maar weinig mensen die deze gezonde en natuurlijke voedingsmiddelen dagelijks eten, omdat veel voedsel tegenwoordig in fabrieken al voor ons bewerkt is; veelal gegaard op smaak gebracht en in handige porties gedaan en kant en klaar te koop. Om dit voedsel houdbaar en smaakvoller te maken, gooien de fabrikanten er veel chemisch bewerkte middelen in, zoals vetten, suikers en E-nummers. Hier kan je lichaam weinig anders mee dan opslaan, omdat het lichaam niet in staat is om deze dagelijks binnenkomende grote hoeveelheden stoffen af te breken. Al deze afvalstoffen gaan zich op den duur ophopen in je lichaam en worden weggestopt op allerlei vervelende plekken, zoals rondom je organen, op je buik en op je heupen.

  Lifestylecoaching
  Coaching is een goed middel om je levensstijl aan te passen en zo op je natuurlijke gewicht te komen en ook hierop te blijven! Je krijgt door lifestylecoaching inzicht in je slechte eetgewoontes en wordt je bewust van je eigen gedrag, zodat je dit blijvend kunt veranderen.

  Een lifestylecoach weet precies welke voedingsmiddelen gezond zijn en welke voedingsstoffen jij dagelijks nodig hebt om je lichaam optimaal te voeden en werkend en tevreden te houden, zodat je je fit en energiek voelt en geen honger of snaaiaanvallen krijgt. Deze begeleiding is geschikt voor iedereen die tot 15 kilo wil afvallen zonder dat het nodig is om te gaan sporten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply