Rate this post
 • Afvallen? Dat gaat jou nu ook lukken!
  Rate this post

  Veel mensen die willen afvallen, zijn te streng voor zichzelf, omdat ze de indruk hebben dat eten ervoor zorgt dat ze kilo’s aankomen. Dat is natuurlijk ook zo als ze verkeerd eten, maar het is ook niet verstandig om te weinig te eten. Met PowerSlim leer je om te genieten van eten, zonder dat je een schuldgevoel krijgt. Tegelijkertijd val je zichtbaar kilo’s af!

  PowerSlim is een slimme combinatie van een doordacht afslankprogramma, persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van een groot assortiment producten met veel bouwstoffen en weinig brandstoffen. De aangeboden voeding is eiwitrijk en koolhydraatarm, maar bestaat niet alleen uit shakes. Je kunt zelfs lekkere broodjes, rijst en pasta eten. Het kookboek loodst je door de heerlijkste recepten.
  Het programma is er ook voor de rest van het gezin. Je kookt heerlijk uit het boek en vervangt de gezinspasta voor jou in een portie van PowerSlim pasta. Soms moeten mensen weer genieten van eten. Je moet het jezelf toestaan, met de juiste begeleiding. En die begeleiding is nog gratis ook!

  Lekker eten
  Met PowerSlim eet je lekker en veelzijdig, zonder je in allerlei bochten te hoeven wringen voor elke maaltijd­bereiding. Zelfs aan de bij de recepten horende boodschappenlijst is gedacht!

  PowerSlim maakt je klaar om te eten en daarna op gewicht te blijven. Je zult echt merken dat je je aan­trekkelijker, energieker, fitter, actiever en gelukkiger gaat voelen. Daar wil je toch voor gaan?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply