Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen? Het kan jou óók lukken!
  Rate this post

  Je wilt snel afvallen op een gezonde manier. Misschien heb je al andere manieren geprobeerd om je over­gewicht kwijt te raken, en die hebben niet of niet blijvend geholpen. Dan is het goed om te weten dat ook jóú kan lukken om centimeters kwijt te raken!

  Met de Thermo Fysische Methode (TFM) verlies je gewicht op een verantwoorde manier. Er vindt een natuurlijke figuurcorrectie plaats doordat je gericht afslankt op je taille, buik, heupen, dijen en andere probleemzones. Je doorbloeding verbetert en je cellulitis vermindert. Je huid- en spierweefsel worden steviger en je krijg een gladdere en frisse huid. Je conditie verbetert aanzienlijk, je hebt meer energie en bent vitaler.

  ‘Minder kilo’s en meer zelfvertrouwen’
  Ik gebruik medicijnen die ervoor zorgden dat ik moeilijk kon afvallen. Ik las dat Women’s Line in Hoogezand was en dacht: dat ga ik proberen om af te vallen. En dat is gelukt: ik ben tot nu toe 29,7 kilo kwijt. Dit allemaal zonder pillen en poeders, maar gewoon door sporten, letten op je voeding en door de goede begeleiding van het team. Ik ben van maat 54/56 naar maat 48 gegaan. Ik zit lekkerder in mijn vel en heb meer energie én meer zelfvertrouwen gekregen. Ik heb nu een heel ander, positiever leven. Ik had nooit kunnen denken dat ik kon afvallen met mijn medicijnen, maar het is toch gelukt. Wat ook helpt is de goede begeleiding die je krijgt: je voelt je direct thuis en ze helpen waar dat nodig is.

  Nettie uit Hoogezand

  ‘Fitter en energieker’
  Altijd excuses en uitvluchten zoeken om niet te gaan sporten en af te vallen. Maar uiteindelijk ben ik toch samen met een vriendin de uitdaging aangegaan. Een heerlijke combinatie van een warmtecabine om in te sporten en een ozontherapie voor een betere doorbloeding. De voedingsadviezen en deskundige begeleiding hiernaast zorgen ervoor dat ik me, ondanks mijn reuma, fitter en energieker voel. Het resultaat 3 maanden later: 6,3 kg afgevallen en 24 centimeters kwijt. En als het even tegenzit, dan word je weer gemotiveerd om weer door te gaan!

  Ina

  ‘Perfecte begeleiding’
  Niets dan lof voor Monique en haar medewerkers! Ben in september in Hoogezand begonnen aan mijn afslankprogramma, speciaal samengesteld voor mijn (te) dikke zones. Ik kreeg een perfecte begeleiding bij zowel de oefeningen als het voedingsadvies. Ik heb nu mijn programma afgewerkt en ben 11 kilo kwijt en natuurlijk de nodige centimeters rondom. Maat 46 is nu maatje 42. Kortom: ik heb mijn afslankplek gevonden en blijf zeker bij Women’s Line Hoogezand!

  Rolien

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply