Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen? Het kan ook anders
  Rate this post

  Je kunt tegenwoordig geen tijdschrift openslaan of tv-programma bekijken of het gaat over afvallen, gezonde voeding of zelfs morbide obesitas (extreem overgewicht). De programma’s bevatten al dan niet een wedstrijdelement en het persoonlijke drama wordt breed uitgemeten.

  De verleidingen in de supermarkt zijn groot en de vaak ongezonde kant-en-klaarmaaltijden handig na een drukke werkdag. En wanneer je maar vaak genoeg toegeeft aan al die verleidingen, is een beetje of veel overgewicht snel gecreëerd. Je kunt dan je toevlucht nemen tot shakes, pilletjes, een crashdieet of je opgeven voor een van de vele afvalraceprogramma’s, maar het kan ook anders: meedoen met het Curves Maaltijdplan. Wat houdt dit plan in? Gedurende 20 weken krijg je weekmenu’s opgestuurd, die gezond, smakelijk en eenvoudig te bereiden zijn met verse producten. Het hele gezin kan meedoen; alleen jij als deelneemster dient de maaltijden af te meten. Naast drie maaltijden en drie snacks mag je zoveel groenten eten als je wilt. Honger lijden is er in dit programma niet bij. Je leert tevens hoe je kunt variëren met je favoriete gerechten. Het maaltijdplan zorgt ervoor dat je opgeslagen lichaamsvet afbreekt en calorieverbranding stimuleert.

  Sporten: een goede basis
  Alleen maar gezond eten is niet genoeg. Het is daarnaast belangrijk om te bewegen en te sporten. Minimaal drie keer per week trainen bij Curves is een goede basis ter ondersteuning van het maaltijdplan. Bij Curves trainen alleen maar vrouwen op veilige, hydraulisch gestuurde apparaten, die ieder een specifieke spiergroep in werking zetten. Een totale work-out duurt slechts 30 minuten. Het sporten zorgt voor spieropbouw. Meer spiermassa betekent dat je meer calorieën verbrandt, met als uiteindelijk resultaat gewichtsverlies. En dat is natuurlijk de bedoeling!

  Steun in de rug
  In de eerste twaalf weken, waarin je het voedingsprogramma volgt, kom je samen met andere deelneemsters en een Curvescoach wekelijks bij elkaar. De groep is een goede steun in de rug: je kunt ervaringen uitwisselen en elkaar motiveren. De coach geeft je uitleg en tips over de weekmenu’s. Ook behandelt ze iedere week een ander thema, dat je helpt om het programma te volgen.

  Kortom: bij het Curves Complete Maaltijdplan hoef je geen calorieën te tellen, hoef je geen speciale producten te kopen en hoef je zeker geen honger te lijden. De maaltijden zijn smakelijk en gevarieerd en je krijgt voldoende voedingsstoffen binnen. Daarnaast word je persoonlijk begeleid door ervaren coaches en mag je gezellig samen met andere vrouwen trainen op veilige apparaten op de maat van inspirerende muziek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply