Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen hoef je niet alleen te doen
  Rate this post

  De lente is begonnen en de zomer komt steeds dichterbij. Dit is dan ook meestal de tijd dat de stress om een ‘zomer-proof’ lichaam begint.

  Bij Beautysalon Behind the Mirror zijn wij met ons tweeën werkzaam als voedingscoach. Graag vertellen wij aan jou waarom voeding goed bij ons concept past.

  Ik ben Noëmi Keijzer en ik werk onder andere als voedingscoach bij Beautysalon Behind the Mirror. Mijn interesse in voeding komt voor een deel voort uit een eetstoornis waarin ik jaren geleden verstrikt raakte. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk voeding is voor je lichaam en hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen!

  Ik ben Lyanda van Henten, eigenaresse van Beautysalon Behind the Mirror. Naast het ‘hair’- en ‘beauty’-gedeelte richt mijn salon zich ook op afslanken. Drie jaar geleden ben ik via een collega-ondernemer in aanraking gekomen met PowerSlim. Dit sprak mij meteen erg aan. Door op een goede en gezonde manier te gaan afvallen en ook daarin jouw eigen valkuilen te erkennen, leer je op gewicht te komen, maar vooral ook te blijven. Dit laatste is het belangrijkst en vaak ook het moeilijkst. Zelf heb ik het programma ook afgerond en door mijn eigen ervaring kan ik dan ook anderen begeleiden. Mijn grootste verandering na het volgen van PowerSlim is dat ik nu weet wat ik eet, ik bereidt mijn maaltijden de avond van te voren voor en ik ben koken leuk gaan vinden! Ondanks mijn zwangerschap zit ik nu, 4 maanden later, weer op mijn gewicht van daarvoor.

  Begeleiding
  Wat maakt PowerSlim nou zo uniek? Ten eerste val je niet alléén af, maar samen onder begeleiding van jouw coach! Als je het programma volgt, krijg je alleen maar gezonde voeding binnen. Je lichaam krijgt wat het nodig heeft om te functioneren, terwijl er een grote keuze is aan lekkere dingen, voor ieders smaak. Je lichaam wordt gezonder en sterker en je krijgt meer energie door de eiwitten. Je gaat zelf ervaren wat gezond eten met jouw lichaam en geest doet. Geen crashdieet, maar echte volwaardige voeding. Niet alleen shakes, maar lekker vers eten. Geen calorieën tellen, maar experimenteren met een PowerSlim kookboek, de keuken in duiken zonder dat het je meer tijd kost! Heb je een gezin? Geen probleem: je hoeft niet dubbel te koken. Je gaat samen een nieuwe levensstijl aanleren en behouden; als het ware jezelf resetten en werken naar een gezond voedingspatroon. Dit maakt dat ook jíj op gewicht kunt komen en vooral blíjven!

  Omdat wij beiden van mening zijn dat beauty niet alleen aan de buitenkant zit, sluit PowerSlim naadloos aan bij ons werk als hairstyliste en visagiste. Als jij je goed voelt van binnen, straal je dat uit naar buiten!

  Wil je meer weten over het PowerSlim-programma? Meld je dan nu via e-mail aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Kom samen met jouw ‘buddy’ en ontvang beiden 15% korting op het startpakket! Deze actie geldt tot 1 juli 2017.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply