Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Afvallen is nog nooit zó gemakkelijk geweest’
  Rate this post

  Eva (34) riep al jaren dat ze een paar kilo wilde afvallen, maar kon telkens de daad niet bij het woord voegen. Hardlopen, naar de sportschool, een sapkuur: het was allemaal niet aan haar besteed. Sterker nog, de kilo’s kwamen er juist steeds makkelijker aan. Het moest écht anders!

  Wanneer ging de knop om en besloot je het écht anders aan te pakken?
  ‘Ik was mijn hele leven al aan de zware kant. Ik was niet per se dik, maar er mochten echt wel een paar kilootjes af. Maar wat ik ook probeerde, niets werkte echt. Toen we vervolgens ook nog in een pandemie terechtkwamen en ik niet meer elke dag een halfuur naar kantoor hoefde te fietsen, kwam ik juist alleen maar aan. Mijn kleren gingen steeds strakker zitten en ik raakte buiten adem van het traplopen. Een collega raadde me Easyslim.nu aan. Dat leek me wel wat!’

  Hoeveel ben je afgevallen en hoe heb je dat gedaan?
  ‘Ik ben een paar maanden bezig en ik ben inmiddels al 7 kilo kwijt. Dat had ik echt niet verwacht. Het gaat zó gemakkelijk! Naast de behandelingen krijg je ook gezonde recepten en een voedingsschema. Ik vind het heel interessant om te leren welke voedingsstoffen je lichaam nodig heeft om goed te presteren.’

  Wat is het verschil tussen de maaltijdvervanger Easique en reguliere shakes?
  ‘Ik zal heel eerlijk zijn: ik was in het begin erg sceptisch over maaltijdvervangers. Ik kon me niet voorstellen dat zoiets zou werken, laat staan smaken. Maar niets bleek minder waar. Ze geven me echt een verzadigd gevoel, en ze zijn nog lekker ook!’

  Is het lastig om het traject vol te houden?
  ‘Nee, het is juist heel makkelijk. Ik hoef maar één keer per week heen voor een sessie van 40 minuten. Dat past perfect in mijn drukke schema. Tijdens de behandeling kan ik zelfs nog wat dingen doen voor werk. Ik ben ook heel blij met het voedingsschema. Ik eet nu gevarieerder dan ooit tevoren.’

  Je verliest gedurende het traject geen spieren, maar ontwikkelt ze juist. Wat is daar het voordeel van?
  ‘Ik voel me veel sterker. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. Ik ben echt geen spierbundel hoor, en dat is ook niet mijn doel, maar het voelt heel goed om spieren te zien in als ik in de spiegel kijk.’

  Hoe blijf je gemotiveerd?
  ‘Dat is met Easyslim.nu niet zo moeilijk. Doordat ik meteen resultaat zag, wist ik waar ik het voor deed. Dat was heel fijn. Ik heb mijn zus ook overgehaald om voor Easyslim.nu te kiezen. Het is niet alleen heel gezellig om een maatje te hebben, maar werkt ook motiverend.’

  Hoe gaat het nu verder?
  ‘Het gaat heel goed! Ik zit al bijna op mijn streefgewicht en ben van plan om nog een tijdje door te gaan. Ook het voedingsschema bevalt me goed, en mijn kinderen trouwens ook.’

  Wat kun je de lezer adviseren?
  ‘Heel simpel: doe het gewoon. Het is een ontzettend goede investering in je gezondheid en in jezelf. Afvallen is nog nooit zó gemakkelijk geweest!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply