Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen kan veel plezieriger
  Rate this post

  Veel mensen maken zo rond de jaarwisseling goede voornemens. Bovenaan het lijstje staat vaak ‘afvallen’, maar vaak houden ze het niet vol, omdat het resultaat uitblijft of niet zichtbaar is. Maar er is goed nieuws! Met PowerSlim val je zichtbaar kilo’s af!

  Veel mensen die willen afvallen, zijn te streng voor zichzelf, omdat ze de indruk hebben dat eten ervoor zorgt dat ze kilo’s aankomen. Dat is natuurlijk ook zo als ze verkeerd eten, maar het is ook niet verstandig om te weinig te eten. Met PowerSlim leer je om te genieten van eten, zonder dat je een schuldgevoel krijgt.

  Doordacht afslankprogramma
  PowerSlim is een slimme combinatie van een doordacht afslankprogramma, persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van een groot assortiment producten met veel bouwstoffen en weinig brandstoffen. De aangeboden voeding is eiwitrijk en koolhydraatarm, maar bestaat niet alleen uit shakes. Je kunt zelfs lekkere broodjes, rijst en pasta eten. Het kookboek loodst je door de heerlijkste recepten.
  Het programma is er ook voor de rest van het gezin. Je kookt heerlijk uit het boek en vervangt de gezinspasta voor jou in een portie van Power Slim pasta. Soms moeten mensen weer leren genieten van eten.
  Je moet het jezelf toestaan, met de juiste begeleiding.
  En die begeleiding is nog gratis ook!

  Lekker eten
  Met Powerslim eet je lekker en veelzijdig, zonder je in allerlei bochten te hoeven wringen voor elke maaltijd­bereiding. Zelfs aan de bij de recepten horende boodschappenlijst is gedacht!

  Power Slim maakt je klaar om te eten en daarna op gewicht te blijven. Je zult echt merken dat je je aantrekkelijker, energieker, fitter, actiever en gelukkiger gaat voelen. Daar wil je toch voor gaan?

  Volg het programma bij Miranda shape & weight! Onze praktijk voor afslanken, figuurcorrectie en anti-aging in Doetinchem bestaat op 1 mei 2017 alweer 7 jaar en heeft een breed scala aan effectieve dieetmogelijkheden en lichaamsbehandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply