Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen met behulp van acupunctuur
  Rate this post

  Hoe vaak heb jij de strijd tegen de kilo’s al gevoerd? Elke keer begin je weer vol goede moed aan een nieuw dieet. De eerste periode gaat het super en ­vliegen de kilo’s eraf, maar het is moeilijk om de motivatie vast te blijven houden. Keer op keer verval je na verloop van tijd weer in je oude voedings­­gewoonten. Met alle gevolgen van dien.

  Doe het dit keer eens anders: afslanken onder medische begeleiding én met ondersteuning van ooracupunctuur. Deze afslankmethode is al meer dan 25 jaar beproefd en heel effectief en veilig. In een eerste intakegesprek worden je motivatie en eventuele klachten die gerelateerd zijn aan je overgewicht besproken. Hoeveel kilo wil je verliezen, wat is je streefgewicht en welk dieet wil je volgen. Wat was je grootste hindernis bij eerdere afvalpogingen, heb je eventueel (andere) medische klachten en/of gebruik je medicijnen. Voordat je start met het consult zul je gewogen worden en meet de arts, of één van zijn assistenten, je bloeddruk. Deze controles zijn bedoeld om een duidelijk beeld te schetsen vanaf het begin van je dieet en ze zullen tijdens het hele dieet bij je consulten worden herhaald.

  Gezondheid optimaal bewaakt
  Bij het eerste consult zal er overigens ook een meting plaatsvinden om je gezondheid optimaal te bewaken, de bestaande tekorten aan voedingsmiddelen op te sporen en deze aan te vullen en (aan het einde van je afslankproces) om je systeem weer in balans te brengen. Op basis van de meting worden er één à twee flessen met specifiek op jou afgestemde homeopathische druppels geprogrammeerd.

  Ooracupunctuur
  Om je afslankpoging dit keer wel vol te kunnen houden, wordt er gebruikgemaakt van ooracupunctuur. De behandeling heeft als effect dat je hongergevoel vermindert en je gedachten niet zo door voedsel in beslag genomen worden. De behandeling vindt over het algemeen uitsluitend plaats aan beide oorschelpen. Je krijgt tien naalden in het ene oor en één naaldje in het andere oor. Deze naaldjes blijven ongeveer dertig minuten zitten, waarna ze weer verwijderd worden. Je voelt wel iets van de naaldjes, maar echt pijnlijk is het niet. De dieetbegeleiding is individueel en dankzij de goede medische begeleiding én de acupunctuur gaat het je dit keer wel lukken om van je overtollige kilo’s af te komen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply