Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen? Met de juiste begeleiding lukt het je
  Rate this post

  Je wil afvallen, maar hoe doe je dat? Je krijgt van allerlei kanten goedbedoelde adviezen, maar helpen die ook? Als je echt verantwoord gewicht wil kwijtraken én op een gezond gewicht blijven, is het verstandig om je te laten begeleiden door een diëtist.

  De diëtisten van Carin Pool Voedingsbureau zijn gespecialiseerd in alles wat met voeding te maken heeft. Ze kunnen je dan ook helpen met praktische adviezen, die je goed kunt ­inpassen in je dagelijks leven. Ze gebruiken daarbij de nieuwste inzichten rond gezonde voeding, zonder mee te gaan in allerlei hypes, die vaak tekorten opleveren voor je lichaam. Je hebt allerlei boekjes met tips, maar zonder de juiste begeleiding en aandacht voor jouw persoonlijke omstandigheden leveren die doorgaans maar weinig op.
  Belangrijk bij het afvallen is de vraag waaróm je eet. De diëtiste analyseert je eetgedrag, maakt vervolgens een plan, waarbij je leert om keuzes te maken die aansluiten bij wat jij kunt veranderen in je eetgedrag, zodat je op een goede manier gewicht verliest.
  Dat is dan ook de kracht van de diëtist: in de ­onoverzichtelijke brij van informatie en ­adviezen aangeven wat voor jou werkt! Maatwerk; daar gaat het om. Alleen door coaching en adviezen die bij jou passen, lukt het je om een veranderd eetgedrag lang vol te houden. Als afvallen makkelijk was, dan was overgewicht geen probleem. Afvallen moet je leren. Carin Pool Voedingsbureau is in de stad ­Groningen onder andere gevestigd in het Medisch Centrum Zuid aan de ­Sportlaan. Bovendien zijn er meerdere locaties rondom ­Groningen. Kijk op de website voor een vestiging bij jou in de buurt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply