Rate this post
 • Afvallen met een standaard dieet? Beter van niet!
  Rate this post

  Ik krijg veel mensen in mijn praktijk die graag wat willen afvallen of zich fitter ­willen voelen. Ze zijn vaak al jaren bezig met verschillende diëten, waar ze dan wel van ­afvallen, maar nooit blijvend. Hoe komt dat nou?

  De meeste mensen kiezen voor een dieet dat op dat moment ‘in’ is. Atkins, Sonja Bakker… Wie kent ze niet?
  Wat beter is, is dat je kiest voor voeding die het beste bij jou past. Want niet elk eetpatroon is voor iedereen gezond. Als je een kouwelijk type bent, bleek en met koude voeten, dan is een eetpatroon met veel koude salades gewoon niet goed voor jou. Je hebt dan meer aan soepen en thee. Er zijn ook voedingsproducten die niet bij je kunnen passen, zoals tarwe, koemelk of koffie.
  Wil jij ook een eetpatroon op maat? Wil je echt (w)eten wat bij jou past?
  Vraag eens een Voedingsanalyse+ aan. Je krijgt een complete lijst van wat goed is voor jou en wat je het beste kunt laten staan.
  Als ervaren voedingscoach kan ik samen met jou kijken hoe je een nieuw eetpatroon kunt inpassen in je leven. Hoe het komt dat je op sommige momenten gaat snaaien en hoe het zit met emotie-eten. Wat zit jou dwars als je een zak chips leegeet? Ik laat je ervaren hoe het voelt om te eten wat goed is voor je en welke emoties jij aan voeding hebt gekoppeld. Je lichaam komt weer in balans!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply